advisor-image

Soy Esther, apasionada del comer bien!! Tu cocina ya no será la misma después de meter en ella, un Thermomix® ! Desde el día en que entró en mi casa , todos hemos cocinado con este maravilloso robot : los que ya sabíamos de cocina, y los que no sabían absolutamente nada de cocina. Quieres probarlo?  Contacta conmigo aquí y allí estaré para hacerte una suculenta demostración! Buen apetito! Soc l'Esther , apassionada del bon menjar!  La teva cuina ja no serà la mateixa després de ficar-hi un Thermomix® ! Des del día que va entrar a casa meva, tots hem cuinat amb aquest meravellós robot!  Vols provar-lo? Contacte amb mi aquí i allà hi seré per fer-te una gustosa demostració! Bon profit!

Soy Esther, apasionada del comer bien!! Tu cocina ya no será la misma después de meter en ella, un Thermomix® ! Desde el día en que entró en mi casa , todos hemos cocinado con este maravilloso robot : los que ya sabíamos de cocina, y los que no sabían absolutamente nada de cocina. Quieres probarlo?  Contacta conmigo aquí y allí estaré para hacerte una suculenta demostración! Buen apetito! Soc l'Esther , apassionada del bon menjar!  La teva cuina ja no serà la mateixa després de ficar-hi un Thermomix® ! Des del día que va entrar a casa meva, tots hem cuinat amb aquest meravellós robot!  Vols provar-lo? Contacte amb mi aquí i allà hi seré per fer-te una gustosa demostració! Bon profit!

Comprar Thermomix®

No tenim llevat! Quina coca puc fer?

15 April 2020
15 April 2020


Hola!  Aquests dies un dels problemes que hem tingut, és el subministrament de llevat. A les botigues s'ha acabat tot! No hi ha llevat en pols, no hi ha llevat fresc, no hi ha res.... És en aquests moments que te n'adones, que n'és d'important el llevat. Certament, m'el podria haver fet, però tinc massa pressa per fer una coca.  Així que aprofitant que tenim un esplèndid Thermomix® TM6 , tiro de Cookidoo, i ja l'he trobat:  avui farem el "Bizcocho genovés" . Sense llevat, ràpid de fer, sense greixos derivats d'olis o mantegues. En definitiva , força més saludable.


Aconseguim una massa lleugera i plena d'aire, gràcies a les ganivetes, a la papallona, a la velocitat constant i controlada, en definitiva, depenent de com  treballem els ingredients, obtindrem una textura o una esponjositat determinada.


I és en aquest punt, quan tenim la massa plena d'aire i la fiquem ràpidament dins el forn, quan un es dona que compte, que sense llevat podem obtenir una coca IMPRESSIONANT flonja, esponjosa i agradable al paladar. D'una senzilla i simple recepta.


Un cop hem acabat aquesta magnífica coca, la podem menjar tal qual, o farcir-la amb xocolata, amb melmelada .... El que us vingui de gust! 


Vols provar-la? Tu també et pots fer la teva!



Solicita demostración