Brandada de bacallà

#Aperitivos, entrantes y tapas 10 octubre 2017

Hola des de vic  Osona !!


Avui  BRANDADA DE BACALLÀ  super fàcil i boniiiisima.


INGREDIENTS.


150 gr.  D' oli d'oliva


1 o 2 grans d'all


500 gr. De bacallà remullat i assecat amb paper de cuina


50 gr. De crema de llet o nata


pebre o sal


PREPARACIÓ 




  1. Posar l'oli dins del vas,els alls i programar 6 minuts temp.varoma vel 3.5, si no volem triturar els alls,posar vel 1, i retirar quan acabi el temps .

  2. Baixar les restes de les parets ,i amb la màquina en marxa vel.2 afegir el bacallà  i pujar a vel.6. Uns 15 segons.

  3. Afegir la nata i el pebre, programar vel.6 uns 15 segons i comprovar que estigui ben lligat.

  4. Rectificar de sal i pebre.