PIZZA AMB BASE DE PASTANAGA

#Masas, panes y repostería 09 mayo 2020

Aquesta pizza tan original us encantarà perquè és molt lleugera i fàcil de pair. També es fa en un moment!


Ingredients per a 4 persones:


450-500 g de pastanaga


30 g d’oli d’oliva


3 ous


2 cullerades de salsa de tomàquet


formatge ratllat


sal, orenga


verdures al gust


Preparació:


1. Triturem les pastanagues 20 seg/ vel 10.


2. Hi afegim els ous, l’oli, la sal i l’orenga i barregem 10 seg/ vel 5.


3. Estirem la massa a la safata de forn i l’enfornem durant 10 minuts a 200 graus.


4. Mentrestant, triem les verdures que hi posarem a sobre i es tallarem 3 seg / vel 4 (com a la recepta de la coca de verdures).


5. Passats els 10 minuts, traiem la massa del forn, hi posem el tomàquet, les verdures i una mica de formatge ratllat per sobre, i tornem a enfornar, 20 minuts a 190 o 200 graus (depèn del forn). 


Aquesta pizza no ens la podrem menjar amb els dits perquè no és de farina i no aguanta. Però està boníssima!


Si voleu donar més consistència a la massa, podeu afegir a la pastanaga una mica de cigrons cuits o 50 f de flocs d’avena abans de triturar.