Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

CREMA D'ENCIAM I BLEDES

01 febrero 2022

Tiempo de preparación 00:35:00 mins

Ración para 4 personas

01 febrero 2022
Categoría:

Hi ha époques en que solem entrar en fase "light", després de les festes de Nadal, cap a la primavera, quan ens comencem a treure roba,...


Aquí teniu una recepta molt senzilla i que també pot ser una recepta d'aprofitament,  posant les fulles més lletges de l'enciam, alguna bleda que ens sobra del caldo,...

Ingredientes

  • 100 g de porro, nomes la part blanca
  • 100 g de ceba talla da a quarts
  • 35 g d'oli d'oliva
  • 100 g de patata
  • 150 g d'enciam
  • 100 g de bledes
  • 400 g d'aigua
  • sal i pebre

Pasos de la receta

1 Paso

Posar la ceba, el porro i l'oli i trossejar 3 seg/vel.4 i sofregir 5 min/120º/vel.1

2 Paso

Incorporar la patata, l'enciam i les bledes i programar 3min/ 100º/ vel.1

3 Paso

Afegir l'aigua i la sal i programar 25 min/ 100º/ vel 1

4 Paso

Afegir el pebre i triturar 1 min/vel 10

5 Paso

Comprovar el punt  de sal i regar amb una mica d'oli.

Es pot acompanyar amb un mica de séssam o fulla de julivert

Es pot fer un menú molt dietètic, posant uns filets de peix al vapor els últims 20minuts Carme Pous

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01 febrero 2022