advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Comprar Thermomix®

MONA. TARTA SARA

02 April 2020
02 April 2020
Categoría:




MONA DE PASQUA . TARTA SARA




INGREDIENTS PA DE PESSIC

- Ametlla filetejada i torrada una mica al forn per cobrir el pastís
- 4 ous
- 160 grms.de sucre
- La ratlladura d’una llimona
- 160 grms de farina tamisada amb 1 sobre de llevat Royal

PREPARACI

1-. Tamisar la farina i el llevat posant-lo al Thermomix® 10seg/vel. 8 .
Reservar.


2-. Polvoritzar el sucre a velocitat 5 -10 durant 10seg i afegir la pell de
llimona ( ben seca, pressionant-la bé entre 2 fulles de paper absorbent)
i seguir polvoritzant
Escalfar el forn a 180º

3-. Posar la papallona I afegir els ous i programar 12 min/vel. 3 ½,. A continuació afegir la
farina i el royal i barrejar 10 seg /vel. 2 ½ .
Abocar en el motlle rodó i enfornar a 180° uns 20 minuts

Mentrestan...faci el

FARCIT DE MANTEGA

-350 g de mantequilla
-90 g de llet
-100 g de sucre glaç

4-. Posar la papallona i programar 2 min, Velocitat 3 ½, Reservi





FARCIT de XOCOLATA

- 90 g de nata líquida
- 80 g de xocolata amb llet
- 80 g de xocolata cobertura negre

5-.Amb el vas ben net, posar la nata i programar 2’30 m/100 °/ vel. 2 (sense
papallona )
Quan acabi, afegir la xocolata deixar reposar uns segons i barrejar
15 seg/ vel. 3 .



Un cop s'hagi refredat tot, muntar el pastís; començar per tallar el pastís en tres parts Farcir una part amb una mica de mantega i l'altra amb xocolata o melmelada, com més agradi. Després cobrir tot el pastís amb el que queda de mantega i sobre això l'ametlla laminada i torrada i per sobre sucre glaç. 



MONA DE PASCUA. TARTA SARA

INGREDIENTES

• almendra fileteada y tostada para cubrir.

Bizcocho

• 4 huevos
• 160g de azúcar
• La ralladura de 1 limón
• 160g de harina tamizada con 1 sobre de levadura royal)
- Un molde de unos 24 cm de diámetro.



PREPARACIÓN


1-.Pulverizar el azúcar 1 minuto/velocidad 5 -10 . Añadir la ralladura de limón a la
misma velocidad otro minuto

Calentar el horno a 180º

2-.Poner la mariposa. Añadir los huevos programar 12 min., vel. 3 '/2 a continuación
añadir la harina y la levadura Royal y mezclar 10 segundos en vel. 2 ½. Verter en
el molde y hornear a 180° durante unos 30 minutos


Relleno de mantequilla

• 350g de mantequilla
• 90g de leche
• 100g de azúcar glas 3-. Colocar la mariposa en las cuchillas y programar 2min/velocidad 3 ½



Relleno de chocolate

• 90g de nata líquida
• 80g de chocolate con leche
• 80g de chocolate negro de cobertura

4-. Poner la nata en el vaso y programar 2 ’30 min /100°, velocidad 2 (sin mariposa). Cuando termine, añadir el chocolate dejar reposar unos segundos y mezclar 15 seg/vel 3 Una vez se haya enfriado todo, montar la tarta . empezar por cortar el bizcocho en tres partes horizontales y rellenar una parte con un poco de mantequilla y la otra con chocolate o mermelada , como mas guste . Luego cubrir todo el bizcocho con lo que queda de mantequilla y encima la almendra fileteada y tostada. Espolvorear con azúcar glas. 


Solicita demostración
02 April 2020
icon-print-2