advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Carme Pous Canaleta

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Sóc Carme Pous, agent comercial des de l'any 2005. El meu primer contacte amb Thermomix® va ser com a clienta. Amb els fills petits, em va ajudar moltissim, em permetia cuinar moltes coses que no hagués pogut, per falta de temps, desconeixement,..i...m'en vaig enamorar, tant..que vaig decidir fer-ne la meva professíó. Us convido a visitar el meu blog, on hi trobareu des d'informació comercial, receptes, trucs,..I a tots els que encara no el coneixieu, teniu la oportunitat de veure una demostració i disfrutar-la en directe Contacte amb mi sense cap compromís, passarem una bona estona. 

Hola, soy Carme Pous, agente comercial desde el año 2005. Mi primer contacto con Thermomix® fué como clienta. Con los hijos pequeños, me ayudó muchísimo, me permitía cocinar muchas cosas que no hubiera podido hacer por falta de tiempo y por desconocimiento...y... me enamoré,  tanto,... que decidí hacer de ella mi profesión. Os invito a visitar mi blog. En él encontrareis desde información comercial, recetas, trucos,..Y a todos los que aún no lo conocéis, tenéis la oportunidad de ver una demostración y disfrutarla en directo. Contacta conmigo sin ningún compromiso, pasaremos un buen rato

Comprar Thermomix®

TORRÓ DE IEMA

18 December 2022

icon-clock Tiempo de preparación 00:10:00 mins

icon-persons Ración para 6 personas

18 December 2022
Categoría:

AQUESTA RECEPTA ÉS UNA ADAPTACIÓ QUE VA FER LA MEVA COMPANYA HELENA GOMÀ, DE LA QUE FEIA EL SEU PARE, PASTISSER


US CONSELLO QUE LA PROVEU, SEGUR QUE US AGRADARÀ, ESTÀ MOLT ACONSEGUIDA


NECESSITAREM;


- UNA CAIXETA O MOLD RECTANGUAR


-PAPER FILM TRANSPARENT


-MICRONES


- BUFADOR O CREMADOR

icon-list

Ingredientes

  • 250 g ametlla marcona
  • 2 rovells d'ou
  • 250 g de sucre
  • 1 ou sencer
  • 1 cullerada de llet condensada
  • ARA CREMAR LA IEMA; 50 g sucre, 1 ou, colorant alimentari i vainilla el gust
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Amb el got net i sec, tritureu les ametlles 15 seg/vel. 10. RESERVAR

2 Paso

Sense rentar el got, posar el sucre i polvoritzaR

30 seg/ vel.10

3 Paso

Amb l'espàtula, baixar el que hagi quedat a les parets del got i afegir els altres ingredients i programar 3 min/90º/ vel.5

4 Paso

Acabat el temps, posar vel. 4 i sense posar el cubilet, anar incorporant l'ametlla a poc a poc, pel forat de la tapa, i si cal, al final acabar de barrejar-ho amb l'espàtula

5 Paso

Abocar-lo en un motlle folrat amb paper film i tapar-lo amb el mateix film, un cop refredat. Posar un pes a sobre i mantenir-lo així un parell de dies

6 Paso

Passats aquests parell de dies, treure'l del motlle, i a la cara de baix, posar sucre i cremar amb un bufador o cremador A la de sobre posarem la crema de iemes 

7 Paso

CREMA DE GEMES Poseu 50 g de sucre, 1 ou, colorant i vainilla (al gust) en un recipient apte per a microones, tot ben batut. Posar-ho al micro 1⁄2 minut i batre de nou. Repetir aquesta operació 3 o 4 vegades, tantes com calgui, fins aconseguir un rovell una mica espes per poder cobrir la barra de torró. Posar sucre a sobre i cremar.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
18 December 2022
icon-print-2