Blog de CRISTINA ADMETLLA VIDAL

COCA DE RECAPTE

#Masas, panes y repostería 05 mayo 2020

COCA DE RECAPTE

Por Cristina Admetlla Vidal | Mataró (Barcelona)

La meva COCA DE RECAPTEMasa200 g de agua5 g de levadura prensada fresca50 g de manteca de cerdo (o mantequilla)400 g de harina de fuerza1 cucharadita de salRelleno700 g de agua1 - 2 pimientos rojos (aprox. 350-400 g)1 berenjena (aprox. 350-400 g)2 la...

PROMOCIÓ 40 ANIVERSARI

#Noticias Blog 09 septiembre 2019

PROMOCIÓ 40 ANIVERSARI

Por Cristina Admetlla Vidal | Mataró (Barcelona)

NOTICIA: Nova edició especial 40 aniversari de Thermomix® . Inclou el següent:Thermomix® TM6 amb tots els accessorisLlibre 40 aniversari amb la recopilació de les millors receptes,MEATER. Termòmetre intel·ligent sense fil, per carn o peix controlat amb...

Hamburgueses de lluç i gamba

#Pescados y mariscos 05 septiembre 2019

Hamburgueses de lluç i gamba

Por Cristina Admetlla Vidal | Mataró (Barcelona)

Ahir vaig experimentar a la cuina i em van sortir aquestes hamburgueses de peix boníssimes i que vull compartir posant les indicacions que vaig seguir:Ingredients:200 g gamba pelada (jo he comprat congelada La Sirena)300 g lluç (jo he comprat congela...

#Masas, panes y repostería 07 mayo 2019

Quiche Lorraine de verdures

Por Cristina Admetlla Vidal | Mataró (Barcelona)

Aquesta quiche té molt d'èxit a casa desde sempre, és la mateixa que la de pernil substituint-lo per verdures. Jo poso la massa brisa que ja ve preparada però també es pot fer a casa. Espero us agradi!!!INGREDIENTS1 massa brisa rodona preparada1 pebr...

Quiche Lorraine de verdures