Blog de CRISTINA ADMETLLA VIDAL

Quiche Lorraine de verdures

#Masas, panes y repostería 07 mayo 2019

Quiche Lorraine de verdures

Por Cristina Admetlla Vidal | Mataró (Barcelona)

Aquesta quiche té molt d'èxit a casa desde sempre, és la mateixa que la de pernil substituint-lo per verdures. Jo poso la massa brisa que ja ve preparada però també es pot fer a casa. Espero us agradi!!!INGREDIENTS1 massa brisa rodona preparada1 pebr...

Mermelada de maduixa

#Confitería y conservas 13 mayo 2018

Mermelada de maduixa

Por Cristina Admetlla Vidal | Mataró (Barcelona)

Ingredients500 g de maduixes1 llimona (sense pell ni llavors)150 g de sucrePreparacióTreure el peduncle de les maduixes.Netejar-les amb aigua.Posar-les totes dins el got, afegir la llimona i el sucre. Posar la tapa i el cistell o el recipient varoma...

Ceba caramelitzada

#Aperitivos, entrantes y tapas 13 mayo 2018

Ceba caramelitzada

Por Cristina Admetlla Vidal | Mataró (Barcelona)

Ingredientes1 kg de ceba de figueres pelada i tallada a quarts2 dents d'all (opcional)1 culleradeta de sal80-90 g d'oli d'oliva15 g sucre (moré millor)30 g caramel líquid (o vinagre balsàmic)PreparacióTrossejar la ceba en dos o tres tandes (300-350 g...

#Aperitivos, entrantes y tapas 13 mayo 2018

Paté de pastanaga

Por Cristina Admetlla Vidal | Mataró (Barcelona)

Aquest paté és un dels meus favorits, el faig de tan en tan per prendre amb torrades per esmorzar o berenar. L'he provat moltes vegades i sembla que amb aquestes quantitats he aconseguit la textura que més m'agrada. Espero que el proveu i em digueu q...

Paté de pastanaga