Agente Comercial
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Cristina Admetlla Vidal › Pescados y mariscos › Hamburgueses de lluç i gamba


¿Quieres que te llame Cristina Admetlla Vidal?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Cristina Admetlla Vidal por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Hamburgueses de lluç i gamba
05 September 2019Ahir vaig experimentar a la cuina i em van sortir aquestes hamburgueses de peix boníssimes i que vull compartir posant les indicacions que vaig seguir:
Ingredients:
200 g gamba pelada (jo he comprat congelada La Sirena)
300 g lluç (jo he comprat congelat La Sirena)
100 g ceba
150 g pebrot vermell
150 g carbassó
30 g oli d'oliva
1 ou
julivert
all (opcional)
pa ratllat
Preparació:
Posar a descongelar la gamba i el lluç. Un cop descongelat embolicar-ho en un drap per absorbir tota l'aigua.
Per altra banda, tallar la ceba, pebrot vermell i carbassó a trossets petits o tallar a la Thermomix® per separat, la ceba (4 seg/Vel 5), el pebrot (3 seg/Vel 4) i el carbassó (2-3 seg/Vel 4), modificar el temps segons si es vol que els trossos de verdures quedin molt fins o no. Posar totes les verdures tallades al got i afegir l'oli, sal i pebre i programar 10'/100ºC/Vel 1. Col.lar per separar el liquid i l'oli.
Posar en el got el peix ben sec i cru, les verdures ben col.lades, l'ou, el julivert, corregir de sal i pebre i una mica de pa ratllat (per espessir la massa) i remenar 15-20 seg/Vel 3. Si la massa queda una mica líquida doncs afegir una mica més de pa ratllat, fins que quedi consistent per manipular-ho amb les mans i poder fer les hamburgueses.
Fer rodones amb una mica de massa i aixafar-les, donar forma d'hamburguesa i després fregir-les.
Bon profit!!