Thermomix® Mataro

Cristina Admetlla Vidal

Agente Comercial

Agente Comercial

Paté de pastanaga

13 May 2018
13 May 2018

Aquest paté és un dels meus favorits, el faig de tan en tan per prendre amb torrades per esmorzar o berenar. L'he provat moltes vegades i sembla que amb aquestes quantitats he aconseguit la textura que més m'agrada. Espero que el proveu i em digueu que us ha semblat als comentaris.


Gràcies


Ingredients


500 gr de pastanaga


2 dents d'all


1 litre aigua


60 gr d'oli d'oliva verge extra


80 gr de fruits secs (anous, ametlles, avellanes...)


llavors de sèsam


polsim de comí


Preparació


Pelar les pastanagues, tallar-les a rodanxes i posar-les al cistell, afegir els alls pelats al cistell.


Posar 1 litre d'agua al got, col.locar el cistell amb la pastanagua i els alls, tancar amb tapa i cubilet i programar 25'/100º/Vel 1.


Treure el cistell, buidar el got d'aigua (aquesta aigua es pot aprofitar per afegir a un caldo de verdures o als liquids d'una massa de pizza).


Abocar la pastanaga al got i afegir la resta d'ingredients.


Triturar, programant 30 seg/Vel 5-6, parar la màquina i amb l'espàtula baixar les restes de les parets fins a les ganivetes i anar pujant de velocitat durant un minut o fins que veiem que la textura és la que volem.


Posar-ho en un pot de vidre, deixar que refredi i conservar a la nevera fins unes dues setmanes aproximadament.


Sugerencies: Es poden posar en pots més petits i congelar-los.

Solicita demostración