Agente Comercial
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Cristina Admetlla Vidal › Aperitivos, entrantes y tapas › Paté de pastanaga


¿Quieres que te llame Cristina Admetlla Vidal?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Cristina Admetlla Vidal por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Paté de pastanaga
13 May 2018Aquest paté és un dels meus favorits, el faig de tan en tan per prendre amb torrades per esmorzar o berenar. L'he provat moltes vegades i sembla que amb aquestes quantitats he aconseguit la textura que més m'agrada. Espero que el proveu i em digueu que us ha semblat als comentaris.
Gràcies
Ingredients
500 gr de pastanaga
2 dents d'all
1 litre aigua
60 gr d'oli d'oliva verge extra
80 gr de fruits secs (anous, ametlles, avellanes...)
llavors de sèsam
polsim de comí
Preparació
Pelar les pastanagues, tallar-les a rodanxes i posar-les al cistell, afegir els alls pelats al cistell.
Posar 1 litre d'agua al got, col.locar el cistell amb la pastanagua i els alls, tancar amb tapa i cubilet i programar 25'/100º/Vel 1.
Treure el cistell, buidar el got d'aigua (aquesta aigua es pot aprofitar per afegir a un caldo de verdures o als liquids d'una massa de pizza).
Abocar la pastanaga al got i afegir la resta d'ingredients.
Triturar, programant 30 seg/Vel 5-6, parar la màquina i amb l'espàtula baixar les restes de les parets fins a les ganivetes i anar pujant de velocitat durant un minut o fins que veiem que la textura és la que volem.
Posar-ho en un pot de vidre, deixar que refredi i conservar a la nevera fins unes dues setmanes aproximadament.
Sugerencies: Es poden posar en pots més petits i congelar-los.