Quiche Lorraine de verdures

#Masas, panes y repostería 07 mayo 2019

Aquesta quiche té molt d'èxit a casa desde sempre, és la mateixa que la de pernil substituint-lo per verdures. Jo poso la massa brisa que ja ve preparada però també es pot fer a casa. Espero us agradi!!!


INGREDIENTS


1 massa brisa rodona preparada


1 pebrot vermell gran


2 pebrots verds petits o un gran


1 esberginia mitjaneta


150 g formatge emmental ratllat


250 g de llet


30 g de farina


30 g de mantega


1 rajolí d'oli


3 ous grans


50 g de nata líquida o llet evaporada


sal i pebre


Motlle rodó de uns 28 cm


PREPARACIÓ


Encendre el forn a uns 180ºC.


Colocar la massa brisa rodona al motlle aprofitant el paper de forn que enrotlla la massa, ajustar-la per tots els racons del motlle amb el dits, punxar la base amb una forquilla varies vegades i reservar.


Netejar les verdures, posar dins el got el pebrot vermell net i tallat a trossos grossos i programar 3 segons/Vel 4, si us agrada a trossos més petits posar uns segons més a la mateixa velocitat, reservar en un bol. Ara posarem el pebrot verd net i farem la mateixa programació que abans amb el pebrot vermell i també reservem al mateix bol. Seguidament, repetirem amb l'esberginia i sense treure-la del got, afegirem la resta de verdures trossejades, un rajolí d'oli, sal i pebre i programarem 15 minuts/varoma/Vel 1, treure del got i reservar en un bol.


Sense rentar el got farem la beixamel. Posar en el got la llet, la farina, la mantega, l'oli, el pebre i la sal i programem 5 minuts/ 90ºC/ Velocitat 3. Quan acabi el temps, afegir el formatge i després els ous. Barrejar 6 segons/ Velocitat 3. Incorporar la nata i rectificar de sal.


Afegir les verdures reservades al got amb la beixamel i remenar manualment amb l'espàtula.


Abocar tota la barreja de verdures i beixamel al motlle i introduir-lo al forn ja precalentat a 180ºC durant uns 20 minuts. Punxar al centre de la quiche amb un punxó i si surt net vol dir que ja està quallada.


Retirar del forn i deixar refredar. Es pot servir com a entrant acompanyada d'una amanida.


Bon profit!!