Hamburgueses de lluç i gamba

#Pescados y mariscos 05 septiembre 2019

Ahir vaig experimentar a la cuina i em van sortir aquestes hamburgueses de peix boníssimes i que vull compartir posant les indicacions que vaig seguir:


Ingredients:


200 g gamba pelada (jo he comprat congelada La Sirena)


300 g lluç (jo he comprat congelat La Sirena)


100 g ceba


150 g pebrot vermell


150 g carbassó


30 g oli d'oliva


1 ou


julivert


all (opcional)


pa ratllat


Preparació:


Posar a descongelar la gamba i el lluç. Un cop descongelat embolicar-ho en un drap per absorbir tota l'aigua.


Per altra banda, tallar la ceba, pebrot vermell i carbassó a trossets petits o tallar a la Thermomix® per separat, la ceba (4 seg/Vel 5), el pebrot (3 seg/Vel 4) i el carbassó (2-3 seg/Vel 4), modificar el temps segons si es vol que els trossos de verdures quedin molt fins o no. Posar totes les verdures tallades al got i afegir l'oli, sal i pebre i programar 10'/100ºC/Vel 1. Col.lar per separar el liquid i l'oli.


Posar en el got el peix ben sec i cru, les verdures ben col.lades, l'ou, el julivert, corregir de sal i pebre i una mica de pa ratllat (per espessir la massa) i remenar 15-20 seg/Vel 3. Si la massa queda una mica líquida doncs afegir una mica més de pa ratllat, fins que quedi consistent per manipular-ho amb les mans i poder fer les hamburgueses.


Fer rodones amb una mica de massa i aixafar-les, donar forma d'hamburguesa i després fregir-les.


Bon profit!!