BACALLÀ AMB SALSA ROQUEFORT

#Pescados y mariscos 25 marzo 2019


Et proposo una recepta fàcil, ràpida i amb un resultat espectacular. 


Tingues preparat un bon pa per sucar bé aquesta salsa. No en deixaràs ni rastre! 


Ingredients :


100 g de roquefort


150 g de llet


100 g de vi blanc


1 pessic de pebre mòlt


4 lloms de bacallà dessalat d'uns 150 g cada un 


10 g d'oli d'oliva


1 cullerada rasa de maicena


una mica de cibulet o julivert


Preparació : 


Posa en el vas el roquefort, la llet, 50 g de vi blanc i el pebre. Posa el varoma en la seva posició. Col·loca la safata varoma. Dins posa una bossa de les de rostir, d'anar al forn, i posa-hi dins els lloms de bacallà, l'oli i els 50 g de vi blanc restants. Tanca bé la bossa, tapa el varoma i programa 15 minuts/varoma/vel 2. 


Retira el varoma i amb compte de no cremar-te, obre la bossa i posa els lloms de bacallà en una safata de servir. Reserva el líquid de la bossa.


Afegeix al vas la maicena  i el líquid de la bossa i programa 2 min/90 graus/vel 3.


Banya amb la salsa els lloms de bacallà i decora amb el cibulet o julivert.


I apa! Ja jo tens! A llepar-se els dits!