Thermomix® Mataro

Cristina Serra Mallol

<p>Sóc la Cristina i visc a Vilassar de Mar. Durant més de 25 anys he sigut locutora de ràdio en diferents emissores musicals. Des de fa un temps busco fer un canvi en la meva vida professional, i ara et trobo a tu. Fa temps que vaig començar a descubrir Thermomix® gràcies a una amiga. Al principi em va costar decidir-me. A tots ens ha passat. Però quan  la proves, ja no hi ha marxa enrera. Així que mica a mica he anat entrant més en el mòn Thermomix® , i ara estic contenta de formar part d'aquesta família. Gràcies per llegir-me i si necessites qualsevol cosa... aquí estic!</p>

Sóc la Cristina i visc a Vilassar de Mar. Durant més de 25 anys he sigut locutora de ràdio en diferents emissores musicals. Des de fa un temps busco fer un canvi en la meva vida professional, i ara et trobo a tu. Fa temps que vaig començar a descubrir Thermomix® gràcies a una amiga. Al principi em va costar decidir-me. A tots ens ha passat. Però quan  la proves, ja no hi ha marxa enrera. Així que mica a mica he anat entrant més en el mòn Thermomix® , i ara estic contenta de formar part d'aquesta família. Gràcies per llegir-me i si necessites qualsevol cosa... aquí estic!

COCA DE LLARDONS Thermomix®

06 febrero 2021
06 febrero 2021
Categoría:





Hola! Estem a pocs dies de celebrar "Dijous Gras", i ja que aquest any, de moment, seguim moltes hores tancats a casa, res millor que elaborar els plats típics de Carnaval amb el nostre Thermomix® . Les truites més típiques o també  la nostra tradicional "Coca de llardons". 


Una coca molt ràpida de fer, ja que no necessita que el llevat reposi, i molt econòmica, amb ingredients molt bàsics, i amb un preu molt baix si el comparem amb el cost d'una coca d'aquestes característiques comprada en una pastisseria. 


Amb aquests ingredients us sortiran dues coques, que podeu decorar amb ametlla laminada, ametlla en granet o pinyons. Jo aquí li he posat ametlla, ja que actualment els nostres pinyons escassegen i estan a un preu molt alt. 


La podeu també decorar amb sucre i/o canyella al vostre gust.


Aquí van els ingredients : 


- 200 g de llardons


- 100 g d’aigua


- 100 g de llet


- 200 g de llard


- 20 g de llevat premsat fresc


- 400 g de farina


- 100 g de sucre


Pinyons


Canyella en pols


Un pessic de sal


Preparació:

Posar un paper de forn a la safata del forn i preescalfar el forn a 180ºC (calor a dalt i a baix).


Posar els llardons en el got i trossejar 5 seg/vel 5. Retirar-ho en un bol i reservar.


Posar en el got l’aigua, la llet i la sal i programar 1 min/40ºC/Vel 2. Afegir 50 g de llard, el llevat, la farina i programar 2 min/Velocitat Espiga.


A continuació, afegir mica en mica a velocitat espiga la resta de llard fins que s’hagi barrejat tot.


Afegir els llardons reservats i barrejar 2 min/vel espiga.


Dividir la massa en dos. Estirar la massa sobre un paper d'anar al forn. Li podem donar forma amb les mans, o bé, tapar la massa amb paper film per estirar-la amb un rodet o corró. D'aquesta manera la massa no se'ns enganxa. Una vegada té la forma desitjada, passem la coca a la safata d'anar al forn, retirem el paper film i escampem per damunt el sucre, els pinyons i la canyella.




Posar-ho al forn prèviament escalfat a 180ºC durant uns 20-25 minuts o fins que ens agradi el daurat.


Deixar refredar i... a gaudir!!! Ja teniu una deliciosa "Coca de llardons", no dues, fetes a casa en un no res !!


Bon appétit i feliç Carnaval 2021! 

Solicita demostración
06 febrero 2021