Thermomix® Mataro

Cristina Serra Mallol

Sóc la Cristina i visc a Vilassar de Mar. Durant més de 25 anys he sigut locutora de ràdio en diferents emissores musicals. Des de fa un temps busco fer un canvi en la meva vida professional, i ara et trobo a tu. Fa temps que vaig començar a descubrir Thermomix® gràcies a una amiga. Al principi em va costar decidir-me. A tots ens ha passat. Però quan  la proves, ja no hi ha marxa enrera. Així que mica a mica he anat entrant més en el mòn Thermomix® , i ara estic contenta de formar part d'aquesta família. Gràcies per llegir-me i si necessites qualsevol cosa... aquí estic!

Sóc la Cristina i visc a Vilassar de Mar. Durant més de 25 anys he sigut locutora de ràdio en diferents emissores musicals. Des de fa un temps busco fer un canvi en la meva vida professional, i ara et trobo a tu. Fa temps que vaig començar a descubrir Thermomix® gràcies a una amiga. Al principi em va costar decidir-me. A tots ens ha passat. Però quan  la proves, ja no hi ha marxa enrera. Així que mica a mica he anat entrant més en el mòn Thermomix® , i ara estic contenta de formar part d'aquesta família. Gràcies per llegir-me i si necessites qualsevol cosa... aquí estic!

LLENTIES AMB CALAMARS

03 mayo 2019
03 mayo 2019


Avui us recomano que proveu aquesta recepta. La vam fer ahir en un taller a la nostra delegació de Mataró. Jo no l'havia fet mai i em va encantar. Jo no sé vosaltres però, no havia sentit mai a parlar d'aquesta combinació i em va semblar un bon plat. Ràpid de preparar, senzill, diferent i amb un resultat espectacular.


La vam fet tal qual està la recepta a Cookidoo a excepció de la quantitat de calamar. En la recepta original demana 700gr. de calamars, nosaltres en van posar al voltant de 450gr. i crec que amb aquesta quantitat és suficient. 


La vam fer amb tubs de calamars congelats, ja nets i sense potes. I els vam incorporar a la recepta ja descongelats.


En el cas del fumet de peix que demana, el podeu posar casolà, no cal dir-ho, o també dels preparats. Nosaltres hi vam afegir el caldo preparat per paella o fideuà de la marca Hacendado.  


Aquí teniu els ingredients :  


350 g de llenties pardines


200 g de ceba a quarts


1 gra d'all


80 g d'oli d'oliva


150 g de tomàquet triturat en conserva


450 g de calamars nets i tallats a trossos


1/2 culleradeta de pebre vermell


1 fulla de llorer sec


300 g de fumet de peix 


1 culleradeta de sal


PREPARACIÓ


1. Peseu dins un bol les llenties, cobriu-les d'aigua i deixeu-les en remull un parell d'hores.


2. Poseu en el got la ceba, l'all, i l'oli 4 segons/velocitat 4. A continuació sofregim 5 minuts/120 grausC/velocitat cullera. 


3. Incorporem el tomàquet i li posem 6 minuts/120 grausC/velocitat cullera.


4. Afegim els calamars i el pebre vermell 5 minuts/120 grausC/velocitat cullera.


5. Incorporem les llenties escorregudes, la fulla de llorer, el fumet i la sal i programem 30minuts/100 grausC/gir a l'inversa/velocitat cullera. 


Ja només cal servir-ho i a cullerades cap dins!! 


Ja em direu el resultat. Bon profit! 

Solicita demostración