advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Cristina Serra Mallol

Sóc la Cristina i visc a Vilassar de Mar. Durant més de 25 anys he sigut locutora de ràdio en diferents emissores musicals. Des de fa un temps busco fer un canvi en la meva vida professional, i ara et trobo a tu. Fa temps que vaig començar a descubrir Thermomix® gràcies a una amiga. Al principi em va costar decidir-me. A tots ens ha passat. Però quan  la proves, ja no hi ha marxa enrera. Així que mica a mica he anat entrant més en el mòn Thermomix® , i ara estic contenta de formar part d'aquesta família. Gràcies per llegir-me i si necessites qualsevol cosa... aquí estic!

Sóc la Cristina i visc a Vilassar de Mar. Durant més de 25 anys he sigut locutora de ràdio en diferents emissores musicals. Des de fa un temps busco fer un canvi en la meva vida professional, i ara et trobo a tu. Fa temps que vaig començar a descubrir Thermomix® gràcies a una amiga. Al principi em va costar decidir-me. A tots ens ha passat. Però quan  la proves, ja no hi ha marxa enrera. Així que mica a mica he anat entrant més en el mòn Thermomix® , i ara estic contenta de formar part d'aquesta família. Gràcies per llegir-me i si necessites qualsevol cosa... aquí estic!

Comprar Thermomix®

Farfalle con gorgonzola y pera

07 October 2019
07 October 2019
Categoría:


Hoy os recomiendo esta receta que forma parte del último número de la revista Thermomix® Magazine. La del 40 aniversario. Núm. 132.


Una receta deliciosa que se hace sola. Solamente hay que tener todos los ingredientes, colocarlos en el vaso y .... fatto! 


Os animo a probarla!


Ingredientes : 


300 g de pasta corta seca tipo pajaritas o farfalle 


150 g de queso gorgonzola en trozos


2 peras de agua con piel y sin semillas, en dados de 1 cm


150 g de vino blanco


650 g de agua


½ cucharadita de sal


1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida


5 - 6 nueces peladas partidas en trozos


Preparación : 


Poner en el vaso la pasta, el queso, las peras, el vino blanco, el agua, la sal y la pimienta y programar 20 min/100°C/giro a la inversa/vel cuchara. Verter en una fuente, mezclar con la espátula, agregar las nueces y servir inmediatamente.


Más fácil imposible! 


Ya me contareis si os ha gustado. Y por cierto, como novedad que sepáis que a partir de ahora también podéis encontrar las recetas de la revista cada mes, en cookidoo. No sus artículos, pero si las recetas.


Bon appétit! 

Solicita demostración
07 October 2019
icon-print-2