Crema catalana

#Postres y dulces 19 marzo 2020

Bona tarda a tot@s!!!


Avui és Sant Josep i la crema catalana és el Postre típic d aquest dia. Per tal de que quedi ben bona jo faig infusionar la llet.


Ingredients


100 grs. de llet sencera


10 rovells d ‘ou


300 grs de sucre


40 grs de “Maizena”


1 branqueta de canyella


sal


la pell d una llimona 


Posem dins el vas la llet amb la pell de llimona i la banqueta de canyella. Programem 8 minuts a 90ºvel. 1. Quan acaba ho deixem reposar 25 minuts. Colem i reservem. 


Posem la papallona a les va ninetes, tornem al vas la llet reservada, els ous, la Maizena, un polsim de sal i el sucre.. Programem 15 segons velocitat 3.5. 


Programem seguidament 11 minuts 90º velocitat 2


Si ha fet escuma programem 2minuts més, 90º velocitat 2. 


Retirem la papallona i programem 10 segons velocitat 7. Posem la crema en planeta de fang o en una safata gran i la deixem refredar. 


Quan sigui freda la podem cremar o no depèn del nostre gust.


Bon profit i bon Sant Josep!