ACCEDEIX A LA NOVA PLATAFORMA OFICIAL DE RECEPTES Thermomix®

#Noticias Blog 18 febrero 2015

ACCEDEIX A LA NOVA PLATAFORMA OFICIAL DE RECEPTES Thermomix®  La plataforma Oficial de receptes Thermomix® és una pàgina web en la que hi trobarem una àmplia gamma de receptes per a TM5 i TM31 realitzades per experts i amb certificació de Vorwerk. Aquestes receptes estan agrupades en coleccions de diferents tipus: segons el seu ingredient principa o temps de preparació, receptes per a ocasions especials com Pàsqua o Nadal, o per a dietes especials com per exemple dietes vegetarianes o sense gluten.Donar-te d'alta i crear el teu propi compte és totalment gratuït i molt senzill. navega a través d'una gran varietat de col·leccions de receptes per Thermomix® que, al ser guardades online, estaran sempre accessibles des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil com tablets o smartphones. Amb la plataforma podràs construir la teva pròpia biblioteca i tenir guardades i organitzades les teves receptes preferides.A través de la plataforma Oficial de receptes Thermomix® podràs:
  • Planificar els teus menús: Pots crear un calendari i emplenar-lo amb les teves receptes preferides. Et serà molt més fàcil decidir què preparar cada dia i construir menús variats i saludables per a cada dia. De forma simple podràs veure les receptes escollides per aquella setmana i moure, eliminar o afegir noves receptes fent clic sobre elles.
  • Llista de la compra: A partir d'ara és possible seleccionar els ingredients de vàries receptes i crear una llista de la compra única amb tots els ingredients agrupats que podràs enviar per email a qui vulguis. Fer la compra serà molt més senzill!
  • Noves receptes cada mes: Cada mes trobaràs 2 noves col·leccions de receptes perquè mai et faltin noves idees.
1- Entra a www.mithermomix.es y prem sobre el botó taronja “Regístrate”. 2- Emplena les teves dades y prem sobre el botó “Regístrate”. Rebràs un email per a confirmar la creació del compte.3-  Obre el teu email i confirma el teu compte.