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Thermomix® Mataro

Esther Roselló Llonch

Sóc presentadora oficial de la delegació de Mataró (Barcelona). Aquesta es la meva secció en la Blogosfera Thermomix® . Podràs consultar receptes i novetats. Et convido a veure una Degustació Culinària sense compromís.------------------------------------------ Soy presentadora oficial de la delegación de Mataró (Barcelona). Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® . Podrás consultar recetas y novedades. Te invito a ver una Degustación Culinaria sin compromiso.  

Sóc presentadora oficial de la delegació de Mataró (Barcelona). Aquesta es la meva secció en la Blogosfera Thermomix® . Podràs consultar receptes i novetats. Et convido a veure una Degustació Culinària sense compromís.------------------------------------------ Soy presentadora oficial de la delegación de Mataró (Barcelona). Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® . Podrás consultar recetas y novedades. Te invito a ver una Degustación Culinaria sin compromiso.  

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CASTAGNOLI

18 February 2015
18 February 2015
Categoría:
 Els Castagnoli són unes boles que es preparen amb una massa molt semblant a la de les nostres rosquilles que es mengen en una o dues mossegades o fins i tot hi haurà algú que se’ls mengi de dos en dos;)Són una delícia per al paladar però són de consum ocasional pel seu alt contingut calòric.Ingredients:2 ous60 gr. de sucre75 gr. de mantega fosa50 gr. de licor d’anísratlladura de mitja llimona300 gr. de farina1 sobre de llevat instantània tipus royalSucre blanc o sucre glas per arrebossar A més necessitem: Abundant oli per fregir i una paella fondaPreparació:1. Tirem els ous i el sucre en el got del Thermomix® i batem 6 minuts, velocitat 3 i 1/2.2. Afegim la mantega fosa al microones i temperada, el licor d’anís i la ratlladura de llimona. Barregem 10 segons, velocitat 2.3. Afegim la farina i el llevat i barregem primerament 30 segons, velocitat 6. Després amassem 1 minut, vas tancat, velocitat espiga.4. Posem a escalfar l’oli en una paella fonda i mentre s’escalfa anem fent boles amb la massa d’uns 10 gr.5. Quan l’oli estigui calent anem tirant les boles de massa. No en tirem moltes a la paella perquè la temperatura de l’oli no baixi. Les fregim fins que estiguin daurades.6. Les escorrem sobre paper de cuina absorbent i seguidament les arrebossem en una barreja de sucre blanc i sucre glas.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Los castagnoli son una bolas que se preparan con una masa muy parecida a la de nuestras rosquillas que se comen en uno o dos bocados o incluso habrá alguien que se los coma de dos en dos ;) Son una delicia para el paladar pero son de consumo ocasional por su alto contenido calórico.Ingredientes: 2 huevos; 60 gr. de azúcar75 gr. de mantequilla derretida50 gr. de licor de anís; ralladura de medio limón300 gr. de harina; 1 sobre de levadura instantánea tipo royalAzúcar blanquilla o azúcar glas para rebozarAdemás necesitamos: Abundante aceite para freir y una sartén hondaPreparación:1. Echamos los huevos y el azúcar en el vaso del Thermomix®  ® y batimos 6 minutos, velocidad 3 y 1/2.2. Añadimos la mantequilla derretida en el microondas y atemperada, el licor de anís y la ralladura de limón. Mezclamos 10 segundos, velocidad 2.3. Añadimos la harina y la levadura y mezclamos primeramente 30 segundos, velocidad 6. Después amasamos 1 minuto, vaso cerrado, velocidad espiga.4. Ponemos a calentar el aceite en una sartén honda y mientras se calienta vamos haciendo bolas con la masa de unos 10 gr.5. Cuando el aceite esté caliente vamos echando las bolas de masa. No echamos muchas en la sartén para que la temperatura del aceite no descienda. Las freimos hasta que estén doradas.6. Las escurrimos sobre papel de cocina absorbente y seguidamente las rebozamos en una mezcla de azúcar blanquilla y azúcar glas.
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18 February 2015
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