Bollos de leche rellenos de chocolate, o más conocidos como BOLLYCAO

#Masas, panes y repostería 08 abril 2020


Hola a tots!


Avui toca parlar dels bollicaos. Sabeu que amb el Thermomix® sou capaços de fer aquells bollicaos que tantes vegades havíem berenat quan érem petits? Doncs sí! Trobareu una recepta a Cookidoo que es diu "Bollos de leche rellenos de chocolate". La mateixa! La recepta dura entre fer al Thermomix® , fermentar i fornejar, unes 2 hores i 40 minuts. Però val la pena. Val la pena inundar la casa d'olor de vainilla, d'olor de mantega desfeta. Val la pena veure com la massa creix i creix fins a aixecar la tapa del got del Thermomix® . I quina sorpresa tan gran, quan el resultat del l'elaboració supera de llarg a la recepta original. Us convido a seguir pas a pas, la recepta guiada de Cookidoo i ja em direu!


INGREDIENTS:



  • 250 grs de llet

  • 15 grs de llevat fresc premsat

  • 60 grs d'oli de girasol

  • 2 cullerades de vainilla líquida

  • 250 grs de farina de força

  • 250 grs de farina de reposteria

  • 1 culleradeta de sal

  • 200 grs de xocolata (barreta o rajola)

  • mantega fosa per pintar els panets quan surtin del forn


Som-hi doncs !


Fem la barreja dels ingredients seguint la cuina guiada de Cookidoo fins a deixar fermentar la massa:



Quan retirem la massa del got, la posem sobre una superfície enfarinada, i la partim en 10 boles. Cada una d'elles les aplanem donant-li forma de rectangle. Posarem 1 barreta de xocolata en l'extrem i l'enrotllarem. Pessiguem els extrems perquè no s'obri.



Amb un pinzell, cobrim d'aigua cada rotllet i ho tapem amb un film de plàstic per deixar-ho reposar una estona més , fins que dobli el seu volum. Encenem el forn a 200 graus. Just abans d'introduir-los, els tornem a pintar amb aigua.



Baixem la temperatura del forn a 180 graus, i introduïm la safata. Els deixem coure durant 15 minuts.



Cal tenir la mantega a punt per quan els traiem del forn. Amb la mantega fosa, els pintem de seguida.




El resultat és..... bé, això ho deixo perquè ho descobriu vosaltres!




Si encara teniu dubtes, em podeu contactar demanant una demo!


#reposteria #bollycao #thermomix #dulce #chocolate #yummy #gastronomia #hechoencasa #pasteleria #cooking