<p>Soy Esther, apasionada del comer bien!! Tu cocina ya no será la misma después de meter en ella, un Thermomix® ! Desde el día en que entró en mi casa , todos hemos cocinado con este maravilloso robot : los que ya sabíamos de cocina, y los que no sabían absolutamente nada de cocina. Quieres probarlo?  <a href="https://thermomix-mataro.es/esther-toneu-dominguez/comprar-thermomix/" target="_blank">Contacta conmigo aquí</a> y allí estaré para hacerte una suculenta demostración! Buen apetito! <strong>Soc l'Esther , apassionada del bon menjar!  La teva cuina ja no serà la mateixa després de ficar-hi un Thermomix® ! Des del día que va entrar a casa meva, tots hem cuinat amb aquest meravellós robot!  Vols provar-lo? <a href="https://thermomix-mataro.es/esther-toneu-dominguez/comprar-thermomix/" target="_blank">Contacte amb mi aquí</a> i allà hi seré per fer-te una gustosa demostració! Bon profit!</strong></p>

Soy Esther, apasionada del comer bien!! Tu cocina ya no será la misma después de meter en ella, un Thermomix® ! Desde el día en que entró en mi casa , todos hemos cocinado con este maravilloso robot : los que ya sabíamos de cocina, y los que no sabían absolutamente nada de cocina. Quieres probarlo?  Contacta conmigo aquí y allí estaré para hacerte una suculenta demostración! Buen apetito! Soc l'Esther , apassionada del bon menjar!  La teva cuina ja no serà la mateixa després de ficar-hi un Thermomix® ! Des del día que va entrar a casa meva, tots hem cuinat amb aquest meravellós robot!  Vols provar-lo? Contacte amb mi aquí i allà hi seré per fer-te una gustosa demostració! Bon profit!

Nyoquis al gust

06 abril 2020
06 abril 2020
Categoría:



De nyoquis s'en poden fer amb diferents ingredients. Els meus nyoquis son fets amb patata, ingredient habitaul en qualsevol cuina. Els nyoquis de patata tenen el seu orígen a l'Itàlia del S. XIX, com a resultes de l'encariment del preu per moldre el blat. Així que la gent va començar a substituïr el blat per puré de patata.


La recepta per fer-la en el Thermomix® ,  és la següent:





  • 500 grs. d'aigua

  • 500 grs. de patat farinosa 

  • 250 grs. de farina de força

  • 1 ou

  • 3 cullarades de sal


Posarem l'aigua dins el got, i les patates a trossos dins el varoma. Programem 30 min. a velocitat 1, varoma.   Treim l'aigua del got, un cop les patates ja son cuites. Posem les paptes dins del got i triturem. Acte seguit afegim la farina, l'ou i la sal. Barregem 30 segons a velocitat 6.



La massa resultant és una mica enganxifosa, així que per manipular-la, enfarinem la superfície de treball. Formem una bola amb la massa i la tallem en parts mes petites.  Cada una d'aquestes boles, les amassem donant-li forma de cilindre , i tallem trossos de 2 cms. Els donem forma de nyoqui i els posarem a bullir amb molta aigua i sal.




 Quan comencin a surar, vol dir que ja són ben cuits!


Un cop fets els nyoquis,  com a salsa podeu posar des d'una salsa de tomàquet, salsa de formatge blau, salsa al pesto, etc...

Solicita demostración
06 abril 2020