Soy Esther, apasionada del comer bien!! Tu cocina ya no será la misma después de meter en ella, un Thermomix® ! Desde el día en que entró en mi casa , todos hemos cocinado con este maravilloso robot : los que ya sabíamos de cocina, y los que no sabían absolutamente nada de cocina. Quieres probarlo?  Contacta conmigo aquí y allí estaré para hacerte una suculenta demostración! Buen apetito! Soc l'Esther , apassionada del bon menjar!  La teva cuina ja no serà la mateixa després de ficar-hi un Thermomix® ! Des del día que va entrar a casa meva, tots hem cuinat amb aquest meravellós robot!  Vols provar-lo? Contacte amb mi aquí i allà hi seré per fer-te una gustosa demostració! Bon profit!

Soy Esther, apasionada del comer bien!! Tu cocina ya no será la misma después de meter en ella, un Thermomix® ! Desde el día en que entró en mi casa , todos hemos cocinado con este maravilloso robot : los que ya sabíamos de cocina, y los que no sabían absolutamente nada de cocina. Quieres probarlo?  Contacta conmigo aquí y allí estaré para hacerte una suculenta demostración! Buen apetito! Soc l'Esther , apassionada del bon menjar!  La teva cuina ja no serà la mateixa després de ficar-hi un Thermomix® ! Des del día que va entrar a casa meva, tots hem cuinat amb aquest meravellós robot!  Vols provar-lo? Contacte amb mi aquí i allà hi seré per fer-te una gustosa demostració! Bon profit!

Una recepta per cuinar tota la família junts!

20 abril 2020
20 abril 2020
Categoría:


Hola!


Us preguntareu què podem cuinar petits i grans tots junts, i que no siguin magdalenes, pastissos o d'altres dolços... 


Doncs bé, tan fàcil com fer gnocchis! i per fer-los variats i divertits, els farem aquesta vegada de carbassa. És molt fàcil:


Necessitarem:



  1. carbassa

  2. patata

  3. farina

  4. llimona

  5. ou

  6. sal

  7. parmesano

  8. mantega 

  9. llet


Les quantitats exactes les podeu trobar a Cookidoo.


Procedirem a fer la massa que ens ocuparà uns 30 minuts, i ja podrem cridar a a resta de la família perquè vinguin a fer els gnocchis.


Això sí, preparats per embrutar-se de farina! Posarem farina sobre una superfície i començarem a fer cilindres estirant la massa que haurem dividit prèviament, amb les mans.


I així, enfarinats de dalt abaix, aniran sortint els gnocchis que immediatament, anirem bullint. 


I per acabar, entre tots podeu decidir quina salsa d'acompanyament feu, o millor encara, que cada un se l'acabi al seu gust! Jo els he acabat amb salsa de formatge Taleggio, com podeu veure el següent enllaç: Els gnocchis de carbassa a la crema de Taleggio


Espero que us ho passeu bé, en família!

Solicita demostración
20 abril 2020