Thermomix® Mataro

Jaume Feliu Pou

Aquesta és la meva secció a la BLOGOSFERA Thermomix® , hi trobaràs promocions, receptes i de tant en tant, alguna sorpresa. SI TENS QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA, OMPLE EL FORMULARI, CLICA EL BOTÓ  VERD I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB TU SENSE CAP COMPROMÍS 

SI VOLS ET PUC FER UNA DEMOSTRACIÓ PRESENCIAL O ONLINE SENSE CAP COMPROMÍS, I SI T'INTERESSA EL NOU TM6, TE'L PORTEM A CASA.

APROFITA PER ESTRENAR EL TEU Thermomix® TM6 I CUINAR COM UN GRAN XEF!

CONTACTA'M SENSE COMPROMÍS!

Aquesta és la meva secció a la BLOGOSFERA Thermomix® , hi trobaràs promocions, receptes i de tant en tant, alguna sorpresa. SI TENS QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA, OMPLE EL FORMULARI, CLICA EL BOTÓ  VERD I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB TU SENSE CAP COMPROMÍS 

SI VOLS ET PUC FER UNA DEMOSTRACIÓ PRESENCIAL O ONLINE SENSE CAP COMPROMÍS, I SI T'INTERESSA EL NOU TM6, TE'L PORTEM A CASA.

APROFITA PER ESTRENAR EL TEU Thermomix® TM6 I CUINAR COM UN GRAN XEF!

CONTACTA'M SENSE COMPROMÍS!

BUNYOLS DE BACALLÀ - (Buñuelos de bacalao)

02 marzo 2022

Tiempo de preparación 00:40:00 mins

Ración para 10 personas

02 marzo 2022

Avui  és dimecres de cendra, s'acaba Carnaval i comença la Quaresma... i que hi ha més de Quaresma que el bacallà i els bunyols? 


Doncs aixó, avui, bunyols de bacallà!


De fet la recepta és la de la masa choux que trobeu a cookidoo.es, però hi hem afegit 250 gr de bacallà al punt de sal picat amb all i julivert.


  

Ingredientes

  • 250 g de bacallà al pun de sal
  • 1 cullerada sopera d'una picada d'all i julivert
  • 80 g de mantega en trossos
  • 150 g d'aigua
  • 120 g de farina de rebosteria
  • 3 ous mitjans (53/63 gr)

Pasos de la receta

1 Paso

Trossejar el bacallà amb la picada d'all i julivert 6sg/9v i reservar.                        

2 Paso

Sense netejar el got posar-hi l'aigua, la mantega i programar 5 min/100 ºc/1v

3 Paso

Afegir la farina i, sense el cubilet, barrejar 20sg/4v

treure el got del Thermomix i deixar refredar minim 10min.

4 Paso

Posar el got a lloc i programar velocitat 5, incorporar els ous d'un en un per l'obertura (No posar el següent fins que no estigui ben incorporat el anterior).

Després barrejar 30sg/5v i reservar en una mànega pastissera.

5 Paso

Amb la mànega serà fàcil fer petites porcions que anirem abocant directament a un recipient amb abundant oli calent per anar fregint els bunyols.

6 Paso

*AQUESTA MATEIXA MASSA ES POT POSSAR 20 ó 25 min A 200 ºc  AL FORN I ENS QUEDARAN UNES LIONESES FANTASTIQUES DE BACALLÀ , QUE UN COP FREDA PODREM FARCIR AL GUST (Tomàquet i olivada, salmó i formatge fresc...)

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración