Thermomix® Mataro

Jaume Feliu Pou

<p>Aquesta és la meva secció a la BLOGOSFERA Thermomix® , hi trobaràs promocions, receptes i de tant en tant, alguna sorpresa. SI TENS QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA, OMPLE EL FORMULARI, CLICA EL BOTÓ  VERD I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB TU SENSE CAP COMPROMÍS </p> <p><strong>DURANT L'ESTAT D'ALARMA ET PUC FER UNA DEMOSTRACIÓ ONLINE I SI T'INTERESSA EL NOU TM6, TE'L PORTEM A CASA.</strong></p> <p><strong>APROFITA AQUESTS DIES DE CONFINAMENT PER ESTRENAR EL TEU Thermomix® TM6 I CUINAR COM UN GRAN XEF!</strong></p> <p>CONTACTA'M SENSE COMPROMÍS!</p>

Aquesta és la meva secció a la BLOGOSFERA Thermomix® , hi trobaràs promocions, receptes i de tant en tant, alguna sorpresa. SI TENS QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA, OMPLE EL FORMULARI, CLICA EL BOTÓ  VERD I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB TU SENSE CAP COMPROMÍS 

DURANT L'ESTAT D'ALARMA ET PUC FER UNA DEMOSTRACIÓ ONLINE I SI T'INTERESSA EL NOU TM6, TE'L PORTEM A CASA.

APROFITA AQUESTS DIES DE CONFINAMENT PER ESTRENAR EL TEU Thermomix® TM6 I CUINAR COM UN GRAN XEF!

CONTACTA'M SENSE COMPROMÍS!

JORNADA DE PORTES OBERTES- CUINA SENSE GLUTEN

11 mayo 2017
11 mayo 2017
Categoría:

EL PASSAT 05 DE MAIG, ES VA CELEBRAR EL DIA INTERNACIONAL DE LA CELIAQUIA I EL PROPER DISSABTE DIA 13, LA DELEGACIÓ VORWERK DE MATARÓ, HO CELEBRA AMB UNA JORNADA DE PORTES OBERTES DEDICADA A AQUESTA MALALTIA, QUE PATEIX EL 7% DELS CATALANS, XIFRA QUE CADA ANY AUGMENTA UN 15%, I HO FAREM, ENTRE ALTRES COSES, PREPARANT RECEPTES LLIURES DE GLUTEN.AVUI, US EN PORTO UNA DE LA COL.LECCIÓ ¨COCINA SIN GLUTEN¨, QUE PODEU TROBAR A LA PLATAFORMA DE RECEPTES  , SÓN ELS NOSTRES ¨CORN DOGS SIN GLUTEN¨SÓN MOLT FÀCILS DE PREPARAR I UNA BONA OPCIÓ PER AQUELLS SOPARS DIFERENTS I DIVERTITS.CORN DOGS SIN GLUTEN INGREDIENTS

  • UN OU (L)
  • 100gr. FARINA DE BLAT DE MORO (certificada sense gluten)
  • 60gr. DE FARINA D´ARRÒS (casolana o certificada sense gluten)
  • UN SOBRE DE LLEVAT QUÍMIC EN POLS (consultar llistat FACE)
  • 150gr. DE LLET
  • UNA CULLERETA  DE SAL
  • UN PESSIC DE PEBRE
  • 12 SALSITXES TIPUS FRANKFURT (consultar llistat FACE)
  • 400 / 600gr. D´OLI DE GIRA-SOL (per fregir)
  • 100gr, DE QUÈTXUP  (consultar llistat FACE
  • 100gr. DE MOSTASSA (consultar llistat FACE)
PREPARACIÓ
  1. POSAR EN EL GOT, L´OU, LES FARINES, EL LLEVAT, LA LLET, LA SAL I EL PEBRE. BARREJAR 5 SEGONS VELOCITAT 3, AMB L´ESPATULA BAIXAR ELS INGREDIENTS AL FONS DEL GOT I TORNAR A BARREJAR 5 SEGONS VELOCITAT 3. ABOCAR EN UN GOT ALT
  2. PUNXAR CADA SALSITXA EN UN ENFILALL DE BROQUETA, SUBMERGIR LES SALSITXES EN LA MASSA I FREGIR-LES EN L´OLI A TEMPERATURA MITJA/ALTA FINS QUE ESTIGUIN DAURADES. SERVIR ELS CORN DOGS ACOMPANYATS DEL QUÈTXUP I LA MOSTASSA.
 PROVEU DE FER-LA I JA M´EXPLICAREU.BON PROFIT
Solicita demostración
11 mayo 2017