JORNADA DE PORTES OBERTES- CUINA SENSE GLUTEN
#Dietas especiales 11 mayo 2017
EL PASSAT 05 DE MAIG, ES VA CELEBRAR EL DIA INTERNACIONAL DE LA CELIAQUIA I EL PROPER DISSABTE DIA 13, LA DELEGACIÓ VORWERK DE MATARÓ, HO CELEBRA AMB UNA JORNADA DE PORTES OBERTES DEDICADA A AQUESTA MALALTIA, QUE PATEIX EL 7% DELS CATALANS, XIFRA QUE CADA ANY AUGMENTA UN 15%, I HO FAREM, ENTRE ALTRES COSES, PREPARANT RECEPTES LLIURES DE GLUTEN.AVUI, US EN PORTO UNA DE LA COL.LECCIÓ ¨COCINA SIN GLUTEN¨, QUE PODEU TROBAR A LA PLATAFORMA DE RECEPTES , SÓN ELS NOSTRES ¨CORN DOGS SIN GLUTEN¨SÓN MOLT FÀCILS DE PREPARAR I UNA BONA OPCIÓ PER AQUELLS SOPARS DIFERENTS I DIVERTITS.CORN DOGS SIN GLUTEN INGREDIENTS
- UN OU (L)
- 100gr. FARINA DE BLAT DE MORO (certificada sense gluten)
- 60gr. DE FARINA D´ARRÒS (casolana o certificada sense gluten)
- UN SOBRE DE LLEVAT QUÍMIC EN POLS (consultar llistat FACE)
- 150gr. DE LLET
- UNA CULLERETA DE SAL
- UN PESSIC DE PEBRE
- 12 SALSITXES TIPUS FRANKFURT (consultar llistat FACE)
- 400 / 600gr. D´OLI DE GIRA-SOL (per fregir)
- 100gr, DE QUÈTXUP (consultar llistat FACE
- 100gr. DE MOSTASSA (consultar llistat FACE)
- POSAR EN EL GOT, L´OU, LES FARINES, EL LLEVAT, LA LLET, LA SAL I EL PEBRE. BARREJAR 5 SEGONS VELOCITAT 3, AMB L´ESPATULA BAIXAR ELS INGREDIENTS AL FONS DEL GOT I TORNAR A BARREJAR 5 SEGONS VELOCITAT 3. ABOCAR EN UN GOT ALT
- PUNXAR CADA SALSITXA EN UN ENFILALL DE BROQUETA, SUBMERGIR LES SALSITXES EN LA MASSA I FREGIR-LES EN L´OLI A TEMPERATURA MITJA/ALTA FINS QUE ESTIGUIN DAURADES. SERVIR ELS CORN DOGS ACOMPANYATS DEL QUÈTXUP I LA MOSTASSA.