-MASSA CHOUX DE BACALLÀ-
#Aperitivos, entrantes y tapas 04 mayo 2017

- Julibert fresc
- 250g de bacallà dessalat sense pell ni espines
- 140 g de farina
- 250 g d’aigua
- 75 g de mantega
- Sal al gust.
- 3 ous grossos
- Picar els alls i el julibert. 5 segons, velocitat 5. Baixar la picada al fons del got.
- Afegir el bacallà a trossos i picar 4 segons, velocitat 4. Reservar
- Pesar la farina i reservar.
- Sense netejar el got, posar l’aigua, la mantega i la sal. 4 minuts, Varoma, velocitat 1.
- Afegir la farina i barrejar 10 segons, velocitat 5. Deixar refredar 10 minuts.
- Afegir la picada de bacallà i a velocitat 4, sense programar temps, afegir pel bocal els ous un a un, deixant temps perquè la massa absorbeixi cada ou.
- Preescalfar el forn a 200ºC i mentrestant posar la massa dins d’una màniga pastissera.
- Posar paper de forn en una safata i fer petites porcions de la mida d’una lionesa
- Coure aproximadament 20 minuts