-MASSA CHOUX DE BACALLÀ-

#Aperitivos, entrantes y tapas 04 mayo 2017

-MASSA CHOUX DE BACALLÀ-    HOLA, PER ESTRENAR EL BLOG, US  PORTO LA RECEPTA DE LES ¨LIONESES¨ FETES AMB BACALLÀ.   LES VAM FER AL TALLER DE PASQUA I VAN QUEDAR GENIALS, A MÉS SÓN SUPER SALUDABLES, JA QUE NO LES FREGIM, MENYS CALORIES, QUE ARRIBA L´ESTIU I ELS BIQUINIS I BANYADORS ENS ESPEREN.LES PODEU MENJAR AIXÍ MATEIX, O FARCIR-LES AMB ALLÒ QUE MÉS US AGRADI, FORMATGE FRESC, MELMELADA DE TOMÀQUET I ALFÀBREGA, SALMÓ I OLIVADA, BRANDADA, TOMÀQUET I ENCIAM... IMAGINACIÓ AL PODER!JA M´EXPLICAREU. MASSA CHOUX  DE BACALLÀINGREDIENTS BÀSICS
  • Julibert fresc
  • 250g de bacallà dessalat sense pell ni espines
  • 140 g de farina
  • 250 g d’aigua
  • 75 g de mantega
  • Sal al gust.
  • 3 ous grossos
PREPARACIÓ
  1. Picar els alls i el julibert. 5 segons, velocitat 5. Baixar la picada al fons del got.
  2. Afegir el bacallà a trossos i picar 4 segons, velocitat 4. Reservar
  3. Pesar la farina i reservar.
  4. Sense netejar el got, posar l’aigua, la mantega i la sal. 4 minuts, Varoma, velocitat 1.
  5. Afegir la farina i barrejar 10 segons, velocitat 5. Deixar refredar 10 minuts.
  6. Afegir la picada de bacallà i a velocitat 4, sense programar temps, afegir pel bocal els ous un a un, deixant temps perquè la massa absorbeixi cada ou.
  7. Preescalfar el forn a 200ºC i mentrestant posar la massa dins d’una màniga pastissera.
  8. Posar paper de forn en una safata i fer petites porcions de la mida d’una lionesa
  9. Coure aproximadament 20 minuts
      Aqui teniu l´enllaç de la receptamassa-choux-bacalla-1