Thermomix® Mataro

Jaume Feliu Pou

Aquesta és la meva secció a la BLOGOSFERA Thermomix® , hi trobaràs promocions, receptes i de tant en tant, alguna sorpresa. SI TENS QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA, OMPLE EL FORMULARI, CLICA EL BOTÓ  VERD I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB TU SENSE CAP COMPROMÍS 

DURANT L'ESTAT D'ALARMA ET PUC FER UNA DEMOSTRACIÓ ONLINE I SI T'INTERESSA EL NOU TM6, TE'L PORTEM A CASA.

APROFITA AQUESTS DIES DE CONFINAMENT PER ESTRENAR EL TEU Thermomix® TM6 I CUINAR COM UN GRAN XEF!

CONTACTA'M SENSE COMPROMÍS!

Aquesta és la meva secció a la BLOGOSFERA Thermomix® , hi trobaràs promocions, receptes i de tant en tant, alguna sorpresa. SI TENS QUALSEVOL DUBTE O PREGUNTA, OMPLE EL FORMULARI, CLICA EL BOTÓ  VERD I EM POSARÉ EN CONTACTE AMB TU SENSE CAP COMPROMÍS 

DURANT L'ESTAT D'ALARMA ET PUC FER UNA DEMOSTRACIÓ ONLINE I SI T'INTERESSA EL NOU TM6, TE'L PORTEM A CASA.

APROFITA AQUESTS DIES DE CONFINAMENT PER ESTRENAR EL TEU Thermomix® TM6 I CUINAR COM UN GRAN XEF!

CONTACTA'M SENSE COMPROMÍS!

PANELLETS

29 octubre 2021
29 octubre 2021
Categoría:






   Avui et deixo la recepta del Panellets.


   Aquests típics dolços no poden faltar a taula aquestes dates.


    Ingredients


    Massa



  • 250 g de sucre

  • 10 tires de pell de llimona ( només la part groga)

  • 250 g d'ametlles crues sense pell (tipus marcona)

  • 1 clara d'ou

  • 50 g de patata cuita


Muntatge i fornejat



  • 75 g de pinyó mediterrani

  • 20 g de coco ratllat

  • 50 g de granet d'ametlla crua

  • 15 g de sucre glas

  • 5 cireres en almíbar (tallades per la meitat)

  • 2 rovells d'ou (para pintar)


Preparació


Massa



  1. +Posar en el got el sucre, la pell de llimona i polvoritzar 30 seg/vel 10. Retirar del got i reservar.

  2. +Posar al got les ametlles i ratllar 12 seg/vel 6.

  3. +Incorporar el sucre reservat, la clara i la patata. Barrejar 6 seg/vel 6. Retirar la massa del got, embolicar amb film transparent i deixar a la nevera unes 10 hores aprox.



Muntatge i fornejat



  1. +Escalfar el forn a 250°C. Posar paper vegetal a una safata del forn.

  2. +Fer 10 boles una mica més petites que un anou (reservar la resta de la massa), amb les mans ben untades d'ou batut arrebossar amb pinyons apretant perquè hi quedin enganxats. Colocar a la safata preparada.

  3. +Fer 10 boles del mateix tamany, arrebossar amb coco ratllat i posar a la safata. Aquesta massa la podem barrejar amb coco ratllat 4 seg/vel 3.5 per potenciar el gust.

  4. +Fer 10 bolas més i moldejar en forma de cilindre, arrebossar amb el granet d'ametlla i a la safata del forn.

  5. +Fer les últimes 10 boles, arrebossar amb sucre glas, posar a la safata, aixafar-les i posar-hi ½ cirera confitada.

  6. +Pintar els panellets de pinyó i ametlla amb el rovell d'ou batut

  7. +Fornejar 4 ó 6 min a 250ºC o fins que estiguin daurats.

  8. +Retirar i deixar refredar abans de servir.


     *També es pot agafar part de la massa, estendre en forma de rectangle d'uns 8 cm d'amplada, posar-hi un tall de codonyat de 1 cm x 1 cm de la llargada de la massa, embolicar el codonyat amb la massa, arrebossar amb sucre, fer-ne talls d'uns 2 cm i distribuir a la safata de forn.


     *Una altra opció és afegir a part de la massa una cullerada de cafè soluble i fer-ne porcions en forma de gra de cafè, passar per sucre fi i a la safata amb la resta.


      I A DISFRUTAR AMB BONA COMPANYIA I UN GOTET DE VI DOLÇ.


          SALUT!





Solicita demostración
29 octubre 2021