SORTEIG LOT DE PRODUCTES VORWERK, PEL TEU Thermomix®

#Noticias Blog 30 octubre 2017

 


     Hola Thermomix® ers, com va tot?


     Quan us vaig proposar participar en el sorteig del fantàstic lot de productes Vorwerk pel vostre Thermomix® ,  algunes de vosaltres de seguida us vàreu posar en contacte amb mi, d'altres ho heu fet fa pocs dies, el cert és, però, que el dia 30 ha arribat i avui ja tenim guanyadora, la Cristina Martínez, Felicitats! Recordeu què formava part del lot? Us refresco la memòria. Llibre VIDA SANA, que no trobareu a la plataforma cookidoo.es fins d'aquí unes setmanes, llibre MENOS DE 400 Kcal (tm5), MENOS DE 400 Kcal (tm31), les col·leccions DÍA A DÍA i LIGERAS, les flaneres Vorwerk ideals per utilitzar en el Varoma del teu Thermomix® , un davantal perquè no et taquis al preparar els àpats i un raspall ideal per netejar les ganivetes i tenir el Thermomix® com el primer dia.


     Felicitats a la Cristina Martínez, i a la resta, us animo a estar pendents de propers sortejos, promocions i altres sorpreses.


     Espero que tingueu una bona castanyada i un bon halloween. Si voleu fer els panellets, sabeu que teniu una recepta molt fàcil i ràpida a cookidoo.es al llibre "REPOSTERIA Y PASTELERIA 1", i si algú la necessita, que me la demani i li faré arribar. 


      Moltes gràcies a tothom per participar


   P.D. Us passo el vídeo del sorteig, ja veureu que no sóc un professional de la imatge i el so. Ja m'ho perdonareu.    ; )