advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Vic

Gemma Rasqui Serna

Benvinguts a la meva secció de la Blogosfera de Thermomix® . Sóc comercial de Thermomix® des de fa mes de set anys, d'ençà vaig descobrir que aquest gran robot de cuina em feia la vida més fàcil i saludable. Aquí us posaré al dia de les novetats, classes i tallers, així com penjar alguna que altre recepta. I si encara no el coneixes i t’agrada menjar sà, estalviar temps i diners, demana'm una demostració sense cap compromís, ET SORPRENDRÀ!  

Benvinguts a la meva secció de la Blogosfera de Thermomix® . Sóc comercial de Thermomix® des de fa mes de set anys, d'ençà vaig descobrir que aquest gran robot de cuina em feia la vida més fàcil i saludable. Aquí us posaré al dia de les novetats, classes i tallers, així com penjar alguna que altre recepta. I si encara no el coneixes i t’agrada menjar sà, estalviar temps i diners, demana'm una demostració sense cap compromís, ET SORPRENDRÀ!  

Comprar Thermomix®

MONA DE PASCUA - Tarta Sara amb Thermomix®

09 April 2020
09 April 2020

Aquesta és la típica Mona de Pascua  farcida de mantega i que hem fet sempre a casa. És súper fácil de fer I queda boníssima. Us animo a que la proveu i la decoreu amb ous de xocolata, plomes, pollets  i els ninotets que més us agradin.


Ingredients:


Pa de pessic: 4 ous  -  160 gr de sucre  -  Ratlladura d'una llimona  -  160 gr de farina  -  1 sobre de llevat químic.


Farcit de mantega i decoració:  350 gr de mantega  -  90 gr de llet  -  100 gr de sucre glass (mes una mica més per decorar)  -  ametlla filatejada torrada.


Elaboració pa de pessic:


1. Posar el sucre al got i polvoritzar-lo 1 min/vel 5-10. Afegir la ratlladura de la llimona i tornar-lo a polvoritzar 1 min/vel 5-10.


2. Pre-escalfar el forn a 180°.


3. Posar la papallona al got, afegir els ous i programar 12 min/vel 3,5. Us cop batuts els ous, afegir la farina tamisada junt amb el llevat i barrejar 10 seg/vel 2,5. 


4. Abocar en un motllo i tapar-lo lleugerament amb paper d'alumini, fornejar a 180° durant 20 minuts. Després treure el paper d'alumini (sense obrir masa el forn) i  deixar-lo 15 minuts més. Treure'l del forn i deixar refredar.


Elaboració del farcit:


1. Amb el got net, posar la papallona i  afegir la mantega, la llet i el sucre glass i programar 2 min/vel 3,5.


Montatge:


Un cop estigui tot fred, obrir el pa de pessic en tres pisos i farcir-lo amb la mantega. Després cobrir-lo tot  amb la mantega restant,  l'ametlla filatejada torrada i sucre glass.


BONA PASCUA!


Notes: 


Si voleu, podeu posar en una part una melmelada de préssec o albercoc, o amb una crema de xocolata (ganache) https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r99457 , o "amorir-lo" amb un almívar. https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r99465

Solicita demostración