FUMET DE PEIX I GAMBES

#Pescados y mariscos 30 marzo 2020

Hola, avui us convido a fer un fumet de peix i gambes.


Aquest fumet es molt sencill i fàcil de fer i val la pena de tenir-lo com a fondo de nevera o congelador.


Ens facilitarà fer un bon arros o una bona sopa de peix o una espectacular crema de marisc en qualsevol moment.


Us explico una bona manera de aprofitar totes les espines i ossos de segons quins tipus de peix i treure profit del que moltes vegades llencem.


Quan ving de la peixateria, agafo els caps i les espines del lluç o del bacallà, o del rap ........., i els faig bullir amb aigua ( 1/2 litre aprox, dependrà de la quantitat de peix), una ceba o un tros de porro i un polssim de sal durant uns 15 minuts.


Un cop fet, ho colo amb un colador de malla fina i ho deixo refredar.


D'aquesta manera, ja el tinc apunt per guardar-lo a la nevera o al congelador.


Aquest ja es un primer caldo molt sencill que despres aprofitare per fer el fumet de peix i gambes que tenim a la plataforma.


Aqui us deixo l'enllaç. https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r55649