COCA DE L’AVI

#Postres y dulces 25 marzo 2020

COCA DE IOGURT


Avui farem la coca de iogurt amb uns petits canvis que us ajudaran a veure que la mateixa recepta la podem adaptar a les nostres necessitats.


Farem la coca variant el iogurt natural per un iogurt de soja, el sucre sera de canya sense refinar i la farina sera d’espelta.


Jo sempre substituieixo el llevat quimic, per bicarbonat.


Ingredients:


80 gr. D'oli d’oliva suau (0,4) o de girasol


150 gr. De sucre


3 ous


200 gr. De farina d’espelta


1 iogurt de soja


2 cullaradetes de moka ben plenes de bicarbonat


Una miqueta de sucre glas per empolvorar


Preparació:


1.- Preescalfeu el forn a 180ºC. Forreu un motlle rectangular de 35x25 amb dues tires de paper de forn creuades


2.- Poseu tots els ingredients a dins del vas i programeu 1 min. Vel 10.


3.- Aboqueu la massa en el motlle preparat. Colpegueu lleugerament el motlle sobre el marbre per anivellar la superficie.


4.- Fornegeu durant 25 min a 180ºC.


5.- Deixeu refredar la coca i l’empolvoreu amb sucre glas