Coca de ceba

#Masas, panes y repostería 04 febrero 2016

INGREDIENTS:PER FER LA MASSA50 gr. oli d’oliva50 gr. de greix100 gr. d’aigua300 gr. de farina de força20 gr. de llevat de pa1 cullerada petita de salPER CUBRIR750 gr. de ceba30 gr. d’oli d’oliva2 cullerades petites de salUna mica de pebre3 ousESCALFAR EL FORN A 200ºPosar l’oli, el greix i l’aigua al vas i programar la Thermomix® 1 minut temp. 37 vel. 2.Afegir la farina el llevat i la sal i programar 20 segons vel. 6, i estirar la massa molt prima enuna safata de forn.Posar les cebes partides per la meitat dins el vas,i programar la Thermomix® 3 segons vel. 5. Afegir l’oli i unacullerada de sal i programar la Thermomix® 15 minuts temp. varoma vel. 1 i posar-ho per damunt de la massaja estirada.Sense rentar el vas, posar-hi els ous i l’altra cullerada de sal i programar la Thermomix® 5 segons vel.5,tirar-ho per damunt de la ceba i espolsar-ho amb una mica de pebre negra.Per últim, posar-ho al forn uns 25 minuts.NOTA: si es vol, abans de posar-hi els ous si pot posar bacó,pinyons, tonyina o algun altreingredient el gust.