CREMA DUBARRY - COLIFLOR

#Sopas y cremas 19 marzo 2020



INGREDIENTS


100g de porro tallat  a rodanxes


75g de mantega


500g de coliflor en ramets petits


150g de patates pelades i a trossets petits


1000g de llet ( TRUC—pots fer 500g aigua I 500 de llet)


100g de nata de cuina


sal, pebre blanc molt, nou moscada )


per decorar virutes de pernil o unes fulles de julivert picat


PREPARACIÓ 


1. Posar al vas el porro i trossejar 4seg/ vel 5


2. Amb ajuda de l’espatula baixar el porro, afegir la mantega i sofregir 8m/ 100graus/vel 3.


3. Afegir el coliflor, les patates i la llet ( o la llet i l’aigua). Programar 30m/90 graus/ vel 2. En acabar deixar que baixa una mica la temp i triturar  2 m/vel 5-10 progresivament.


4. Afegir la nata, la sal ,pebre  i la nou moscada. Programar 2m/100 graus /vel 3


5. Decorar i servir.


INGREDIENTES


100g de puerro en trozos


75g de mantequilla


500g de coliflor en ramilletes pequeños


150g de patatas peladas y en trozos 


1000g de leche ( TRUCO 500 g de leche y 500g de agua) 


100g de nata para cocinar


sal, pimienta blanca, nuez moscada.


virutas de jamón o perejil picado pequeño


PREPARACIÓN


1. Ponga en el vaso el puerro y trocee 4seg/ vel.5


2. Con la espátula baje el puerro añada la mantequilla y rehogue 8m/ 100grados/ vel2


3. Añada la coliflor , las patatas, y la leche o el TRUCO. Programar 30m/ 90 grados/ vel2. Espere a que enfríe un poco i triturar 2m/ 100grados/ vel 5-10 progresivamente.


4. Añada la sal , la pipimienta y la nuez moscada . Programe 2m/ 100grados /vel3


5. Decore a su conveniencia. Yo he utilizado las virutas de jamón.


#joemquedoacasa#yomequedoencasa