SALSA BOLONYESA

#Salsas y guarniciones 31 marzo 2020


  • Avui preparem la salsa bolonyesa que farem servir per la pasta






INGREDIENTS


200grs. De ceba


1 granet d’all


750grs de tòmaquet natural triturar TRUC si ho feu amb tomàquets naturals , triturar bé  a vel 7 i reserveu , netejar el vas..


150grs de pastanaga


400grs de carn picada, pot ser la que més agradi


50 grs dóli


sal i pebre i sucre (opcional)


PREPARACIÓ


1-Triturar la pastanaga 5seg/ vel5 i reservar 


2- Triturar  el tomàquet si cal , 1m / vel 7. Reservar i netejar el vas.


3- Trinxar la ceba i l’all junt amb l’oli 4seg/ vel 5 . Coure 12m/ Varoma / vel 1.


    TURC SI TENS TM6 POTS FER-HO AMB ALTA TEMPERATURA. Busca recepta a cookidoo . Cebolla dorada.


4-Afegir la resta d’ingredients el tomàquet, la pastanaga, la carn ben desteta,la sal i el pebre.


5- Coure 25m/ Varoma/ vel 1. En acabar, si no està al vostre gust afegir 5 minuts més.


TRUC APROFITARÉ PER FER MÉS I GUARDAR EN POTS HERMÈTICS..