Vichyssoise amb perfum de gambes

#Sopas y cremas 04 febrero 2016

VICHYSSOISE AMB PERFUM DE GAMBESINGREDIENTS:- 500g d’aigua- 200g de gambes petites congelades- 250g de porros- 150g de cebes- 200g de patates- 60g d’oli- 250g de llet evaporada- Sal i pebrePREPARACIÓ:Posar l’aigua i les gambes al vas i programar 10 minuts, temperatura 100ºC avelocitat 1. Un cop acabat, programar 8 segons a velocitat 4, colar i reservar.Posar al vas els porros i les cebes. Programar 10 segons a velocitat 4.Afegir l’oli i programar 6 minuts a temperatura 100Cº, velocitat 2’5. En acabarafegir el fumet de gambes i la resta d’ingredients, programar 30 minuts atemperatura 100Cº i velocitat 2. Fer una trituració de 30 segons a velocitat 10.Si es vol obtenir més líquida, s’hi pot afegir un raig de llet.