Blog de ESTER RIERA MIR

TURRÓ DE XOCOLATA CRUIXENT VEGÀ

#Postres y dulces 29 noviembre 2020

TURRÓ DE XOCOLATA CRUIXENT VEGÀ

Por Ester Riera Mir | Mataró (Barcelona)

Aquí us explico com fer el torró de xocolata cruixent vegà, sense utilitzar res de procedència animal.La recepta és seguint la original de cookidoo, però jo he fet alguns canvis i aquí us els deixo.INGREDIENTSDels 200g de xocolata amb llet que demana...

COULINS D'HERBES PROVENÇALS AMB SOBRASSADA VEGANA

#Aperitivos, entrantes y tapas 18 noviembre 2020

COULINS D'HERBES PROVENÇALS AMB SOBRASSADA VEGANA

Por Ester Riera Mir | Mataró (Barcelona)

Avui a la nostra pàgina de facebook de la delegació Vic-Granollers, he fet un directe per ensenyar a fer dues receptes, que convidades son molt atractives. Cliqueu AQUÍ per veure-ho. He fet uns coulins d'herbes provençals i una sobrassada v...

EDICIÓ ''DULCE NAVIDAD''

#Noticias Blog 17 noviembre 2020

EDICIÓ "DULCE NAVIDAD"

Por Ester Riera Mir | Mataró (Barcelona)

ABANÇA’T AL NADAL AMB UNA PROMOCIÓ ESPECTACULAR A part del fantàstic TM6 on podràs gaudir cuinant les mil i una “delicatessen”, amb aquesta promoció i per només 50€ més, us emporteu:*Un llibre exquisit de rebosteria*Un pinzell *Un corró de fusta...

#Aperitivos, entrantes y tapas 15 noviembre 2020

BOLETES D'ARROS INTEGRAL AMB SESAM

Por Ester Riera Mir | Mataró (Barcelona)

Una recepta fàcil de fer i que sense ser molt extravagant dona molt joc, color i vistositat a una taula d'aperitius. Una recepta que trobareu a cookidoo.INGREDIENTS:-1000 g d'aigua-1/2 fulla d’alga kombu-300 g d’arròs integral rodó-1 gra d’all-100 g...

BOLETES D'ARROS INTEGRAL AMB SESAM