BOLETES D'ARROS INTEGRAL AMB SESAM

#Aperitivos, entrantes y tapas 15 noviembre 2020


Una recepta fàcil de fer i que sense ser molt extravagant dona molt joc, color i vistositat a una taula d'aperitius. Una recepta que trobareu a cookidoo.


INGREDIENTS:


-1000 g d'aigua


-1/2 fulla d’alga kombu


-300 g d’arròs integral rodó


-1 gra d’all


-100 g de ceba a trossos


-30 g d’àpi a trossos


-100 g de pebrot vermell a trossos


-200 g de carbassó a daus d’un cm


-40 g d’oli d’oliva


-1 cullerada de postres de sal


-2 pessics de pebre negra molt


-80 g de llavors de sèsam torrat


-50-80 g de salsa de soja


PREPARACIÓ:


1-Posem al vas, l’aigua i l’alga kombu i programem 15min/100ªC/vel 1


2-Introduïm el cistellet al vas, afegim l’arròs i programem 20 min/100ªC/vel 4. Un cop acabat, amb la osca de l’espàtula, trèiem el cistellet, aboquem l’arròs en un bol i reservem. Esbandim el vas.


3-Posem al vas l’all, la ceba, l’api, el pebrot i el carbassó i trossegem 4 seg/vel 6. Amb l’espàtula baixem els ingredients de les parets al fons del vas.


4-Afegim l’oli i sofregim 13 min/120ªC/vel 1.


5-Incorporem al vas l’arròs integral cuit, la sal i el pebre. Barregem 20 seg/vel 4. Retirem a un bol i deixem refredar uns 15 minuts aproximadament. Amb les mans humides d’aigua, formem boletes d’arròs de 35 g aproximadament i les arrebossem amb el sèsam. Servim acompanyat amb la salsa de soja.