BOLETES DE MONIATO AMB ESPÈCIES XINES I COCO (APTE PER VEGANS)

#Postres y dulces 06 diciembre 2020


Aqui us presento quelcom diferent. Amb aquestes postres, sorpendreu per la seva lleugeresa.


Al cookidoo està com a "Bocaditos de batata con especias Chinas"




Ingredients


•500 g de batates o moniatos taronges


•50 g de orellanes de albercoc


•50 g de suc de taronja recent espremut


•150 g d’ametlla molinada


•100 g de coco ratllat


•½ culleradeta de cinc especies xines en polç


•½ culleradeta de pell de taronja ratllada


•1 pessic de sal


PREPARACIÓ:


1-Renteu les batates o moniatos, punxeu-les amb un escuradents 8-10 vegades, emboliqueu-les en film transparent i cuineu al microones durant 8-10 minuts a màxima potència o fins que estigui ben cuita. Deixeu temperar durant 10 minuts i peleu-les.


2-Poseu al got les orellanes i trossegeu 5 seg / vel 6. Amb l'espàtula, baixeu els ingredients cap al fons del vas.


3-Incorporeu el suc de taronja. Tritureu 10 seg / vel 10 i seguidament escalfeu 3 minuts / 100 ° C / vel 2


4-Afegiu el moniato cuit, l'ametlla molinada, 40 g de coco ratllat, la barreja de 5 espècies, la pell de taronja ratllada i la sal i barregeu 15 seg / vel 6. Amb dues culleretes formeu boles de la mida d'una nou i arrebosseu amb coco ratllat. Reserveu a la nevera fins al moment de servir.