#Postres y dulces 08 marzo 2021

Us vull deixar aquesta recepta, ja que els vegans en moltes ocasions, a totes les xocolates ens hi posen llet, o mantega.....
En aquest cas i seguint la recepta de cookidoo, jo els he adaptat, i tot i que es fa una mica el potiner al fer-los, el resultat és espectacular.
INGREDIENTS
Per el farcit de toffee
100 g de sucre morè
100 g de mantega vegana a trossos
100 g de nata vegana de muntar
20 g de caramel líquid
1 culleradeta de suc de llimona
BOMBONS
300 g de xocolata negra (70% de cacau) en trossos
ELABORACIÓ:
Farcit de toffee
1- Poseu al vas el sucre, la mantega, la nata, el caramel i el suc de llimona i, sense posar el cubilet, programeu 15 min / Varoma / vel
2- Deixeu temperar el toffee al vas durant aprox. 15 minuts. Aboqueu en una mànega pastissera i reserveu a la nevera durant aprox. 2 hores.
3- Renteu i assequeu perfectament el vas i la tapa.
Bombons
1- Poseu al vas la xocolata negra i ratlleu 8 seg / vel 7. Traieu a un bol i reserveu.
2- Poseu en al vas 200 g de la xocolata ratllada reservada i foneu 3 minuts / 50 ° C / vel 2.
3- Afegiu la xocolata restant i barregeu 2 minuts / vel 3.
4- Aboqueu la xocolata en un motlle de silicona per 24 bombons, de manera que es cobreixin totalment els buits. Doneu-li la volta (sense soport directe a sota) sobre una làmina de silicona o paper vegetal i quan deixi de caure xocolata, passeu una espàtula de rebosteria per netejar les vores. Reserveu el motlle al congelador.
5- Poseu al vas la xocolata fosa restant de la làmina de silicona. Programeu 2 minuts / 40° C / vel 2. Després, programeu vel 2 sense programar temps ni temperatura.
6- Mentrestant, traieu el motlle de congelador i ompliu els buits amb el toffee reservat deixant 2-3 mm sense omplir.
7- Aboqueu la xocolata del vas novament en el motlle per cobrir el toffee i alliseu amb l'espàtula per retirar la xocolata sobrant i perquè la superfície quedi llisa. Reserveu al congelador durant 15-20 minuts.
8- Traieu el motlle de congelador i desemmotlleu fàcilment els bombons. Poseu-los en un recipient hermètic i reserveu a la nevera fins al moment de servir.
Us deixo aqui un video per poder seguir els pasos
No us oblideu de deixar-me un like si us ha agradat ;-)
Moltíssimes gràcies.