BOMBONS DE TOFFE VEGANS

#Postres y dulces 08 marzo 2021


Us vull deixar aquesta recepta, ja que els vegans en moltes ocasions, a totes les xocolates ens hi posen llet, o mantega.....


En aquest cas i seguint la recepta de cookidoo, jo els he adaptat, i tot i que es fa una mica el potiner al fer-los, el resultat és espectacular.


INGREDIENTS

Per el farcit de toffee


100 g de sucre morè


100 g de mantega vegana a trossos


100 g de nata vegana de muntar 


20 g de caramel líquid


1 culleradeta de suc de llimona



BOMBONS

300 g de xocolata negra (70% de cacau) en trossos


ELABORACIÓ:



Farcit de toffee

1- Poseu al vas el sucre, la mantega, la nata, el caramel i el suc de llimona i, sense posar el cubilet, programeu 15 min / Varoma / vel 

2- Deixeu temperar el toffee al vas durant aprox. 15 minuts. Aboqueu en una mànega pastissera i reserveu a la nevera durant aprox. 2 hores.

3- Renteu i assequeu perfectament el vas i la tapa.




Bombons

1- Poseu al vas la xocolata negra i ratlleu 8 seg / vel 7. Traieu a un bol i reserveu.

2- Poseu en al vas 200 g de la xocolata ratllada reservada i foneu 3 minuts / 50 ° C / vel 2.

3- Afegiu la xocolata restant i barregeu 2 minuts / vel 3.

4- Aboqueu la xocolata en un motlle de silicona per 24 bombons, de manera que es cobreixin totalment els buits. Doneu-li la volta (sense soport directe a sota) sobre una làmina de silicona o paper vegetal i quan deixi de caure xocolata, passeu una espàtula de rebosteria per netejar les vores. Reserveu el motlle al congelador.

5- Poseu al vas la xocolata fosa restant de la làmina de silicona. Programeu 2 minuts / 40° C / vel 2. Després, programeu vel 2 sense programar temps ni temperatura.

6- Mentrestant, traieu el motlle de congelador i ompliu els buits amb el toffee reservat deixant 2-3 mm sense omplir.

7- Aboqueu la xocolata del vas novament en el motlle per cobrir el toffee i alliseu amb l'espàtula per retirar la xocolata sobrant i perquè la superfície quedi llisa. Reserveu al congelador durant 15-20 minuts.

8- Traieu el motlle de congelador i desemmotlleu fàcilment els bombons. Poseu-los en un recipient hermètic i reserveu a la nevera fins al moment de servir.





Us deixo aqui un video per poder seguir els pasos 








No us oblideu de deixar-me un like si us ha agradat ;-)

Moltíssimes gràcies.