Thermomix® Mataro

Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )

<p>Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament <strong>VEGANA </strong>amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. <strong>Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  </strong>.</p>

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

BUNYOLS DE VENT DE CARBASSA

27 febrero 2021
27 febrero 2021
Categoría:






Aquí us deixo uns bunyols, que trobem a cookiddo, la veritat és que m'han sorprès per el seu sabor i lo esponjosos que queden. 


Proveu-los, us encantaran.


INGREDIENTS


Massa


• 500 g de polpa de carbassa a daus


• 750 g de aigua


• 1 culleradeta de sal


• 25 g de llevat fresc


• 300 g de farina de força


• 1 culleradeta de sucre


Para fregir


• 300 g d’oli per fregir


• 150 g de sucre


PREPARACIÓ



Massa


1. Poseu al vas la carbassa, l’aigua i la sal i programem 25 min/100°C/vel cullera. Colarem amb el cistell sobre un bol par escòrrer la carbassa cuita i reserveu el caldo de cocció. Deixeu refredar.


2. Poseu al vas la carbassa cuita i tritureu 15 seg/vel 5. Retireu i reserveu.


3. Poseu al vas 250 g del caldo reservat i el llevat i barregeu 10 seg/vel 4.


4. Afegiu la farina i el sucre. Barregeu 10 seg/vel 5 y amasseu 1 min/vel espiga.


5. Afegiu la polpa de la carbassa i amasseu 30 seg/vel. espiga. Poseu la massa en un bol, cobriu-la amb film transparent y deixeu reposar durant un mínim de 30 minuts




Per fregir


1. Escalfeu l’oli en una paella fonda i fregiu els bunyols fent petites boles de massa amb dues culleres, introduïu-los al oli calent. Poseu-los sobre paper de cuina absorbent, ruixeu-los amb anís ( aquest és el meu truquillo ) i arrebosseu-los amb sucre abans de servir.


Us deixo petit video de com es fa. 


Espero us agradi, els tasteu i no oblideu donar-me un like si us ha agradat. 


Gràcies.




Solicita demostración
27 febrero 2021