BUNYOLS DE VENT DE CARBASSA

#Postres y dulces 27 febrero 2021






Aquí us deixo uns bunyols, que trobem a cookiddo, la veritat és que m'han sorprès per el seu sabor i lo esponjosos que queden. 


Proveu-los, us encantaran.


INGREDIENTS


Massa


•500 g de polpa de carbassa a daus


•750 g de aigua


•1 culleradeta de sal


•25 g de llevat fresc


•300 g de farina de força


•1 culleradeta de sucre


Para fregir


•300 g d’oli per fregir


•150 g de sucre


PREPARACIÓ



Massa


1.Poseu al vas la carbassa, l’aigua i la sal i programem 25 min/100°C/vel cullera. Colarem amb el cistell sobre un bol par escòrrer la carbassa cuita i reserveu el caldo de cocció. Deixeu refredar.


2.Poseu al vas la carbassa cuita i tritureu 15 seg/vel 5. Retireu i reserveu.


3.Poseu al vas 250 g del caldo reservat i el llevat i barregeu 10 seg/vel 4.


4.Afegiu la farina i el sucre. Barregeu 10 seg/vel 5 y amasseu 1 min/vel espiga.


5.Afegiu la polpa de la carbassa i amasseu 30 seg/vel. espiga. Poseu la massa en un bol, cobriu-la amb film transparent y deixeu reposar durant un mínim de 30 minuts




Per fregir


1.Escalfeu l’oli en una paella fonda i fregiu els bunyols fent petites boles de massa amb dues culleres, introduïu-los al oli calent. Poseu-los sobre paper de cuina absorbent, ruixeu-los amb anís ( aquest és el meu truquillo ) i arrebosseu-los amb sucre abans de servir.


Us deixo petit video de com es fa. 


Espero us agradi, els tasteu i no oblideu donar-me un like si us ha agradat. 


Gràcies.