CASTANYES AL VAROMA
#Cocción en varoma 30 octubre 2020
HEU PROVAT MAI LES CASTANYES AL VAROMA?
Les castanyes són un aliment saciant a causa del seu contingut en fibra, també posseeixen calci, fòsfor, ferro i magnesi que ens ajuden a mantenir els nostres ossos i dents en bones condicions, també les persones diabètiques poden beneficiar-se del seu consum ja que els carbohidrats que posseeixen són d'absorció lenta i no produeixen pics d'insulina a la sang, a més de molts més beneficis.
A casa no tenim paella per fer castanyes i tampoc volia fer-les al microones o al forn, vaig trobar aquesta idea i em varen sorprendre.
Aquí us deixo com preparar-les!
1- Fem un tall a les castanyes perquè suïn amb l'escalfor, igual que es fa quan es torren.
2- Posem al vas 600 grams d'aigua.
3- Un quilo de castanyes repartides al recipient Varoma i la safata Varoma i tapem.
4- Posem 30 min / temp varoma / vel 2.
Si volem fer menys quantitat també podem fer-les de la mateixa forma al cistellet de l'Thermomix® .
Heu vist que fàcil? Espero que us agradin !!!