CASTANYES AL VAROMA

#Cocción en varoma 30 octubre 2020

HEU PROVAT MAI LES CASTANYES AL VAROMA? 


Les castanyes són un aliment saciant a causa del seu contingut en fibra, també posseeixen calci, fòsfor, ferro i magnesi que ens ajuden a mantenir els nostres ossos i dents en bones condicions, també les persones diabètiques poden beneficiar-se del seu consum ja que els carbohidrats que posseeixen són d'absorció lenta i no produeixen pics d'insulina a la sang, a més de molts més beneficis.


A casa no tenim paella per fer castanyes i tampoc volia fer-les al microones o al forn, vaig trobar aquesta idea i em varen sorprendre.


Aquí us deixo com preparar-les!


1- Fem un tall a les castanyes perquè suïn amb l'escalfor, igual que es fa quan es torren.


2- Posem al vas 600 grams d'aigua.


3- Un quilo de castanyes repartides al recipient Varoma i la safata Varoma i tapem.


4- Posem 30 min / temp varoma / vel 2.


Si volem fer menys quantitat també podem fer-les de la mateixa forma al cistellet de l'Thermomix® .


Heu vist que fàcil?  Espero que us agradin !!!