Thermomix® Mataro

Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )

<p>Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament <strong>VEGANA </strong>amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. <strong>Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  </strong>.</p>

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

COCA DE MOLLETES

22 octubre 2021
22 octubre 2021
Categoría:


Una coca super fàcil i ràpida (accedeix a la recepta guiada a cookidoo clicant AQUÍ.) Combinable si vols després tirar-li sucre, o xocolata per sobre ...... pots innovar. T'atreveixes?



Et deixo la llista d'ingredients, l'elaboració i al final, un petit vídeo per ajudar-te:



INGREDIENTS



Per la massa



150 g d'oli d'oliva



100 g de vi blanc



300 g de farina de blat



1 culleradeta de llevat químic en pols



1 culleradeta de sal



Per les molletes



300 g de farina de blat



100 g d'oli d'oliva



1 culleradeta de sal



PREPARACIÓ:



MASSA



Preescalfeu el forn a 180 ° C.



Poseu al got l'oli, el vi blanc, la farina, el llevat i la sal. Barregei 10 seg / vel 4, a continuació, prograeu 15 seg / vel 6. Traieu la massa del vas sobre una làmina de paper d'enfornar i amb un corró o amb les mans, esteneu una capa molt fina (també podeu fer-ho entre 2 làmines de paper d'enfornar). Col·loqueu el paper amb la massa estesa en una safata de forn i reserveu.



MOLLETES



Poseu al got, la farina, l'oli i la sal i barregeu 6 seg / vel 3.5. Traieu a un bol. Repartiu les molletes esmicolant-les amb les mans per sobre de la massa prèviament estesa. Amb un ganivet, marqueu porcions, perquè després d'enfornar es tallin fàcilment.



Fornegeu durant 25-30 minuts (180 ° C) o fins que la superfície estigui daurada. Traieu del forn, deixeu temperar o refredar abans de tallar i servir en porcions.


Si t'ha agradat, comparteix al teu entorn i dona'm un like !!!  ;-)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Una coca super fácil y rápida  (accede a la receta guiada en cookidoo pinchando AQUÍ.)  Combinable si quieres luego echarle azúcar, o chocolate ...... puedes innovar. Te atreves? 


Te dejo la lista de ingredientes, la elaboración y al final, un pequeño video para ayudarte:




INGREDIENTES


Para la masa


150 g de aceite de oliva


100 g de vino blanco


300 g de harina de trigo


1 cucharadita de levadura química en polvo


1 cucharadita de sal


Para las mollitas


300 g de harina de trigo


100 g de aceite de oliva


1 cucharadita de sal


Preparación


MASA


Precaliente el horno a 180°C.


Ponga en el vaso el aceite, el vino blanco, la harina, la levadura y la sal. Mezcle 10 seg/vel 4 y, a continuación, programe 15 seg/vel 6. Retire la masa del vaso sobre una lámina de papel de hornear y, con un rodillo o con las manos, extiéndala muy fina (también puede hacerlo entre 2 láminas de papel de hornear). Coloque el papel con la masa extendida en una bandeja de horno y reserve.


MOLLITAS


Ponga en el vaso la harina, el aceite y la sal y mezcle 6 seg/vel 3.5. Retire a un bol. Reparta las mollitas desmenuzándolas con las manos por encima de la masa previamente extendida. Con un cuchillo, marque 48 porciones de 5x5 cm c/u para que después de hornear se corten fácilmente.


Hornee durante 25-30 minutos (180°C) o hasta que la superficie esté dorada. Retire del horno, deje templar o enfriar antes de cortar y servir en porciones.


Si te ha gustado, comparte a tu entorno y dame un like !!!  ;-)



Solicita demostración
22 octubre 2021