COCA DE VIDRE INDIVIDUAL

#Trucos 06 junio 2021


Segur que ja has provat la "Coca de Vidre" oi? No encara? doncs ja l'estàs programant, et deixo l'enllaç de Cookiddo CLICANT AQUÍ , t'asseguro que si la proves repeteixes. Jo al ser vegana he substituit la llet per llet de civada.....i el demés, tal qual.  El que si que faig, perquè a m'hi agrada molt, és tirar-hi molt sucre....en fi, un dia és un dia.  


El "truquillo" que vull compartir, no és la recepta en si, si no la forma de presentar-la, et deixo un mini vídeo perquè ho veiguis, però pràcticament ja està vist no? Tallar les porcions abans d'enfornar.....molt més pràctic a l'hora de menjar a taula.....comodíssim oi?


Si t'ha agradat, comparteix al teu entorn i dona'm un like !!!  


Seguro que ya has probado la "Coca de Vidre" ¿verdad? ¿Todavía no? pues ya la estás programando, te dejo el enlace de Cookiddo AQUI, te aseguro que si la pruebas repites. Yo al ser vegana he sustituido la leche por leche de avena ..... y lo demás, tal cual. Lo que si que hago, porque me gusta mucho, es echar mucho azúcar .... en fin, un día es un día.El "truquillo" que  quiero compartir, no es la receta en sí, si no la forma de presentarla, te dejo un mini vídeo para que lo veas, pero prácticamente ya está visto no? Cortar las porciones antes de hornear ..... mucho más práctico a la hora de comer en la mesa ..... comodísimo no?Si te ha gustado, comparte en tu entorno y dame un like !!!