Thermomix® Mataro

Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )

<p>Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament <strong>VEGANA </strong>amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. <strong>Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  </strong>.</p>

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

CURRI DE MONIATOS I BROCOLI

15 abril 2021
15 abril 2021

Aquí us deixo un plat que m'ha sorprès molt gratament.


Un curri de moniato i brocoli.  He fet alguna modificació en les quantitats per adaptar-ho als meus gustos, i la veritat és que ja hem repetit en més d'una ocasió. I...esta boníssim. Espero us agradi.


Ingredientes

1 cullerada d'oli de gira-sol


1 gra d'all


1 escalunya (Jo he posat tres cullerades plenes de ceba caramel·litzada)


¼ - ½ xile vermell fresc sense llavors ni cor, a trossos ( jo he posat pebrot vermell)


½ culleradeta de comí molt (a mi no m'agrada, no n'hi poso)


½ culleradeta de curri en pols


½ culleradeta de cúrcuma molta


2 cullerades de tomàquet concentrat


150 g de agua


1 pessic de sal


¼ de pastilla de caldo de verdures (jo sempre tinc caldo concentrat fet meu)


130 g de moniatos a daus de 2 cm


100 g de branquetes de brócoli petitones


1 pessic de sal i de pebre molinat (al gust)


Fulles de coriandre fresc per espolsar (o julivert)


Preparació

1- Poseu al got l'oli, els alls i les escalunyes (o la ceba caramel·litzada) i trossegeu  4 seg / vel 4. Amb l'espàtula, baixeu els ingredients cap al fons del vas i sofregiu 3 minuts / 120 ° C / vel cullera.



2- Afegiu el Xile vermell fresc (o el pebrot vermell), el comí, el curri i la cúrcuma i ofegar 1 min / 120 ° C / vel cullera.



3- Incorporeu el tomàquet concentrat, l'aigua, la sal i la pastilla de brou i programeu 3 minuts / 100 ° C / vel cullera.



4- Afegiu els moniatos i el bròcoli i programeu 13 min / 100 ° C /vel cullera inversa. Traieu del got i serviu immediatament empolvorat amb el pebre i les fulles de coriandre fresc.


SUGGERIMENTS:

Podeu afegir al pas 4, heüra,  setian o tofu a daus,  per aportar proteïna al plat i així aconseguir un plat únic equilibrat i espectacular. 


Desitjo que us agradi molt. Adjunto vídeo per ajudar-vos en els passos.



...i ja sabeu. Compartiu al vostre entorn per donar idees i no us descuideu de posar-me un like si us ha agradat.


Gràcies. ;-)

Solicita demostración