GASPATXO

#Sopas y cremas 27 marzo 2021

El Gaspatxo, tant refrescant al estiu i tant nutritiu per els seus ingredients. Un plat fàcil de fer i molt bo. Si encara no ho heu provat, us el recomano.


A vegades el cogombre......que moltes vegades torna a la boca fa que aquest plat no agradi a tothom.


Us proposo que feu un petit canvi, a veure si us pot agradar. Us anoto els ingredients, i un petit vídeo per ajudar-vos.


INGREDIENTS


- 1000 g de tomàquets de pera madurs tallats en dos trossos


- 1 gra d'all


- 50 g de pebrot verd tallat a trossos


- 40 g de ceba


- 70 g de cogombre pelat i tallat a trossos  (aquí us suggereixo canviar-ho per 70 gr de cogombrets amb vinagre)


- 30 g de vinagre


- 1 culleradeta de sal


- 50-100 g d'oli d'oliva verge extra


- 8 glaçons de gel  (si volguéssiu un gaspatxo més claret, per poder beure amb got, poseu-hi més glaçons, o quan ja estigui fet hi afegiu més aigua fins a obtenir-lo al vostre gust ...)




PREPARACIÓ


- Poseu al got els tomàquets, l'all, el pebrot, la ceba, el cogombre (o cogombrets), el vinagre, la sal, l'oli i els glaçons. Tritureu 30 seg / vel 5.  A continuació, tritureu 3 minuts / vel 10. Serviu fred amb crostons de pa o amb verdures tallades a daus.


No us oblideu de posar-me un like si us ha agradat. ;-)