Thermomix® Mataro

Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )

<p>Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament <strong>VEGANA </strong>amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. <strong>Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  </strong>.</p>

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

MELMELADA DE MADUIXES

22 abril 2021
22 abril 2021
Categoría:


Ja has provat de fer melmelada? Jo faig la de cookidoo, que la trobareu clicant AQUÍ . però jo la preparo amb una mica menys de sucre. Es tan fàcil que ho faria un nen petit. Qualsevol s'està en una cassola remenant no? A més, si la fem nosaltres sabem què hi tirem, sense conservants ni colorants amb un gust exquisit i no generem residus de plàstics ni envasos de vidre perquè reciclem els que tenim.



SUGGERIMENTS DE COOKIDOO: Per comprovar el punt de cocció, posa un plat petit al congelador (5-10 minuts). Aboca 1 culleradeta de melmelada sobre el plat fred. Quan la melmelada de el plat estigui freda, empeny-la amb el dit, si la superfície de la melmelada s'arruga, està al punt. Si no, bull-la 2 minuts més i torna a fer el test.


Ajusta el temps de cocció segons la consistència desitjada: amb temps més llargs la melmelada quedarà més espessa.


¿Ya has probado de hacer mermelada? La que preparo yo es la de cookidoo, la encontrarás pinchando AQUÍ. Pero yo la preparo con un poco menos de azúcar. Es tan fácil que lo haría un niño. ¿Cualquiera está con una cazuela y una espátula mezclando no? Aparte, que si la preparamos nosotros sabemos los ingredientes que le echamos, sin conservantes ni colorantes, con un gusto exquisito y no generamos residuos de plástico ni envases de cristal, ya que reciclamos los que tenemos en casa.


SUGERENCIAS DE COOKIDOO: Para comprobar el punto de cocción, pon un plato pequeño en el congelador (5-10 minutos). Vierte 1 cucharadita de mermelada sobre el plato frío. Cuando la mermelada del plato esté fría, empújala con la yema del dedo, si la superficie de la mermelada se arruga, está lista. Si no, hiérvela 2 minutos más y vuelve a hacer el test.


Ajusta el tiempo de cocción según la consistencia deseada: con tiempos más largos la mermelada quedará más espesa.



Va, quin dia ho proves???


Et deixo vídeo perquè t'ajudi. Recorda a compartir amb el teu entorn i a deixar-me un LIKE sí t'ha agradat! Moltes gràcies.


Vamos , ¿Qué día vas a probarlo?


Te dejo vídeo para que te ayude. Recuerda compartir en tu entrorno y a dejarme un LIKE si te ha gustado! Muchas gracias.



Solicita demostración
22 abril 2021