PASTÍS DE FORMATGE VEGÀ

#Postres y dulces 19 abril 2021

 


Deliciós és poc. Quan tasteu aquest pastís, que podem preparar en gots individuals o en un motlle desmuntable, us asseguro que us en llepareu els dits i a més, és molt fàcil de fer.  Aquesta recepta no és a cookidoo, és una barreja de dues receptes que vaig trobar buscant per internet i la he adaptada als meus gustos. Ja em direu el què si la proveu. 


Delicioso es poco. Cuando probeis esta tarta, que podemos preparar en vasos individuales o en un molde desmontable, os aseguro que os encantará y es muy fácil de hacer. Esta receta no está en cookidoo, es una mezcla de dos recetas que encontré por internet y la he adaptado a mis gustos. Ya me direis que tal si la probais.


INGREDIENTS PER LA BASE / INGREDIENTES PARA LA BASE:


- 200g de galetes veganes / galletas veganas


-80g de mantega vegana / mantequilla vegana


INGREDIENTS PER LA CREMA / INGREDIENTES PARA LA CREMA


- 390g de veguda vegetal (civada o soja) /bebida vegetal ( avena o soja)


- 7g d'agar-agar


- 2 iogurts de soja / yogures de soja


- 250g de formatge vegà d'untar / queso de untar vegano


- 3 cullerades soperes de suc de llimona / cucharadas soperas de zumo de limon


- 3 cullerades soperes de sucre moré /cucharadas soperas de azucar moreno


- 1 cullerada de postres d'essència de vainilla / cucharada de postres de aroma de vainílla


PREPARACIÓ:                                                                                   


1- Posem la mantega en un bol i fonem al microones.       


2- Posem les galetes al vas i triturem 15 seg/vel 10              


3- Afegim les galetes a la mantega i barregem bé.                


4- Cubrim el fons de motlle amb la galeta premsant bé.      


5-Afegim al vas la beguda vegetal i l'agar-agar                       


6- Barregem 10seg / vel 10 i després 12min/115º/vel 1        


7- Afegim els iogurts, el formatge d'untar, el suc de llimona, el sucre i l'essència de vainilla.                                      


8- Barregem 1m / vel 4                                                                


9- Repartim la crema sobre la galeta reservada i guardem a la nevera un parell d'hores.                                 


10- En un bol afegim 6 cullerades de melmelada de maduixes, rebaixem amb aigua i repartim sobre el pastís. Reservem a la nevera fins el moment de servir. 


PREPARACIÓN:


1- Ponemos la mantequilla en un bol y fundimos en el microondas


2- Ponemos las galletas al vaso i trituramos 15 seg / vel10


3- Añadimos las galletas a la mantequilla y mezclamos bien.


4- Cubrimos el fondo del molde con la mezcla y prensamos bien


5- Añadimos al vaso la bebida vegetal y el agar-agar.


6- Mezclamos 10seg/vel10 y después 12min/115º/vel 1.


7- Añadimos los yogures, el queso de untar, el zumo de limón, el azucar y el aroma de vainilla.


8- Mezclamos 1m / vel 4


9- Repartimos la crema sobre la galleta reservada, y guardamos en el refrigerador un par de horas. 


10- En un bol agregamos 6 cucharadas de mermelada de fresas, rebajamos con agua y repartimos sobre la tarta. Reservamos en el refrigerador hasta el momento de servir.


Us deixo un vídeo perquè us sigui més fàcil seguir els passos.  Os dejo un video para que les sea más fácil seguir los pasos.



Compartiu al vostre entorn per gaudir de la recepta, i si us ha agradat no us oblideu de deixar-me un like. Gràcies.


Compartir en vuestro entorno para disfrutar de la receta y si os ha gustado no os olbideis de dejarme un like. Gracias.