PATATES FARCIDES DE GAMBES VEGANES

#Aperitivos, entrantes y tapas 06 diciembre 2020


Amb aquestes patates adaptades, els vostres comensals no vegans no sabran que dir-vos. Queden realment boníssimes. Proveu-les i ja em direu!!

Al cookidoo està com a PATATAS RELLENAS DE GAMBAS. Pero jo ho he adaptat!!!



Ingredients

3 patates mitjanes (de 220-250 g) amb pell, rentades i tallades per la meitat per la part llarga


100 g de formatge parmesà vegà en trossos (2-3 cm)(ja ho trobem a moltes botigues especialitzades.


500 g de aigua


100 g de ceba en 2 trossos


40 g d'oli d'oliva


200 g de gambes (veganes. Ja les trobem a moltes botigues especialitzades)


100 g de nata vegana


1 cullaradeta de sal


2 - 3 pessics de pebre


PREPARACIÓ

1-Feu uns talls a les patates (a la part sense pell) i col·loqueu cap per avall en el recipient Varoma (amb la pell cap amunt). Tapeu el Varoma i reserveu. 


2-Poseu el formatge al vas i ratlleu 8 seg / vel 7. Traieu del vas i reserveu.


3-Poseu l'aigua al vas, situeu el Varoma en la seva posició i programeu 30 min / Varoma / vel 2. Traieu el Varoma i aclareu el got.


4-Preescalfeu el forn a 220 ° C.


5-Poseu en al vas la ceba i l'oli. Trossegeu 3 seg / vel 5 i sofregeiu 10 minuts / 100 ° C / vel 1. (jo aquí he sofregit més estona del que diu la recepta, o si teniu ceba caramel·litzada us sortirà molt més gustós)


6-Incorporeu les NO gambes i la nata vegana i programeu 6 min / 90 ° C / vel 1. Mentrestant, retireu part de la polpa de les patates amb una cullera (reserveu) deixant un forat per omplir-les. Col·loqueu les patates en una font de forn (amb el buit cap amunt).


7-Afegiu al vas la polpa de les patates, la sal, el pebre i 3-4 cullerades de el formatge ratllat. Barregeu 20 seg / inversa / vel 3. Ompliu les patates amb el contingut del vas i espolseu-les amb el formatge ratllat restant.


8-Gratineu 10-15 minuts (220 ° C), fins que estiguin daurades. Serviu immediatament.