PATATES FARCIDES DE GAMBES VEGANES
#Aperitivos, entrantes y tapas 06 diciembre 2020
Amb aquestes patates adaptades, els vostres comensals no vegans no sabran que dir-vos. Queden realment boníssimes. Proveu-les i ja em direu!!
Al cookidoo està com a PATATAS RELLENAS DE GAMBAS. Pero jo ho he adaptat!!!
Ingredients
3 patates mitjanes (de 220-250 g) amb pell, rentades i tallades per la meitat per la part llarga
100 g de formatge parmesà vegà en trossos (2-3 cm)(ja ho trobem a moltes botigues especialitzades.
500 g de aigua
100 g de ceba en 2 trossos
40 g d'oli d'oliva
200 g de gambes (veganes. Ja les trobem a moltes botigues especialitzades)
100 g de nata vegana
1 cullaradeta de sal
2 - 3 pessics de pebre
PREPARACIÓ
1-Feu uns talls a les patates (a la part sense pell) i col·loqueu cap per avall en el recipient Varoma (amb la pell cap amunt). Tapeu el Varoma i reserveu.
2-Poseu el formatge al vas i ratlleu 8 seg / vel 7. Traieu del vas i reserveu.
3-Poseu l'aigua al vas, situeu el Varoma en la seva posició i programeu 30 min / Varoma / vel 2. Traieu el Varoma i aclareu el got.
4-Preescalfeu el forn a 220 ° C.
5-Poseu en al vas la ceba i l'oli. Trossegeu 3 seg / vel 5 i sofregeiu 10 minuts / 100 ° C / vel 1. (jo aquí he sofregit més estona del que diu la recepta, o si teniu ceba caramel·litzada us sortirà molt més gustós)
6-Incorporeu les NO gambes i la nata vegana i programeu 6 min / 90 ° C / vel 1. Mentrestant, retireu part de la polpa de les patates amb una cullera (reserveu) deixant un forat per omplir-les. Col·loqueu les patates en una font de forn (amb el buit cap amunt).
7-Afegiu al vas la polpa de les patates, la sal, el pebre i 3-4 cullerades de el formatge ratllat. Barregeu 20 seg / inversa / vel 3. Ompliu les patates amb el contingut del vas i espolseu-les amb el formatge ratllat restant.
8-Gratineu 10-15 minuts (220 ° C), fins que estiguin daurades. Serviu immediatament.