ROQUES DE XOCOLATA

#Postres y dulces 11 abril 2021



Us dedico unes postres molt fàcils de fer, que agraden molt i que podem tenir fetes amb antelació, ja que es conserven forces dies en un recipient hermètic.


ROQUES DE XOCOLATA




INGREDIENTS:



-250g de xocolata negre 70% (jo faig servir xocolata sense sucre i amb stèvia ;-) )


-100g de cereals tipus Special K ( m'agraden els integrals, serà més saludable)


-40g d'avellanes torrades sense pell


-25g de nous


PREPARACIÓ:

1- Reservar en un vol gros els cereals


2- Posar les avellanes i les nous al vas i trossejar 2s / vel 4


3- Afegir al vol amb els cereals


4- Posar la xocolata al vas i trossejar 8s /vel 7


5- Amb l'espàtula baixem la xocolata enganxada de les parets. Tapem i fonem 5min / 50ªC / vel 2


6- Afegim la xocolata al vol reservat i barregem bé fins que ens quedin els cereals i els fruits secs ben coberts amb la xocolata


7- Folrem una safata amb paper de forn, i amb l'ajuda de dues culleres, formem muntanyetes fins a acabar la barreja. Reservem en un lloc fresc fins que quedi pressa de nou la xocolata.


Ja podem degustar com a postres, com a kit-kat o per acompanyar un bon cafè.


 


Us deixo un vídeo perquè us ajudi.



M'encantaria que les proveu, i us animo a compartir amb el vostre entorn i així donar idees.


...i no us oblideu de donar-me un like si us ha agradat   ;-)