Thermomix® Mataro

Ester Riera ( Delegació Osona I Vallès Oriental )

<p>Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament <strong>VEGANA </strong>amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. <strong>Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  </strong>.</p>

Benvingut/da al meu blog. Em dic Ester, soc de Tona-Osona i soc agent comercial des del juny del 2020. En aquest blog et mostraré receptes, fotos i trucs de dieta exclusivament VEGANA amb Thermomix® . Intentant adaptar les que ja tenim a Cookidoo o les que he adaptat jo de les habituals que fem a casa. També en el nostre grup de Facebook de la delegació Vic-Granolllers, t'oferim directes per no perdre detall i compartim experiències. Fem tallers per zoom, demostracions i classes personalitzades.....no parem.  Per qualsevol curiositat que tinguis, vulguis saber o veure, no dubtis en demanar-me ajuda. Estaré encantada de mostrar-te, sense cap compromís, tot el que Thermomix® pot fer per ajudar-te a la cuina en el teu dia a dia i la quantitat de idees per fer en ocasions especials. No deixis que t'ho expliquin, comprova-ho tu mateix/a. Benvingut/da al gran mon de Thermomix®  .

ROQUES DE XOCOLATA

11 abril 2021
11 abril 2021
Categoría:



Us dedico unes postres molt fàcils de fer, que agraden molt i que podem tenir fetes amb antelació, ja que es conserven forces dies en un recipient hermètic.


ROQUES DE XOCOLATA




INGREDIENTS:



-250g de xocolata negre 70% (jo faig servir xocolata sense sucre i amb stèvia ;-) )


-100g de cereals tipus Special K ( m'agraden els integrals, serà més saludable)


-40g d'avellanes torrades sense pell


-25g de nous


PREPARACIÓ:

1- Reservar en un vol gros els cereals


2- Posar les avellanes i les nous al vas i trossejar 2s / vel 4


3- Afegir al vol amb els cereals


4- Posar la xocolata al vas i trossejar 8s /vel 7


5- Amb l'espàtula baixem la xocolata enganxada de les parets. Tapem i fonem 5min / 50ªC / vel 2


6- Afegim la xocolata al vol reservat i barregem bé fins que ens quedin els cereals i els fruits secs ben coberts amb la xocolata


7- Folrem una safata amb paper de forn, i amb l'ajuda de dues culleres, formem muntanyetes fins a acabar la barreja. Reservem en un lloc fresc fins que quedi pressa de nou la xocolata.


Ja podem degustar com a postres, com a kit-kat o per acompanyar un bon cafè.


 


Us deixo un vídeo perquè us ajudi.



M'encantaria que les proveu, i us animo a compartir amb el vostre entorn i així donar idees.


...i no us oblideu de donar-me un like si us ha agradat   ;-)

Solicita demostración
11 abril 2021