GALLLETAS DE ACEITE INTEGRALES (“QUELITAS”) EN Thermomix®

#Masas, panes y repostería 16 febrero 2018

 




GALLLETAS DE ACEITE INTEGRALES"QUELITAS" EN Thermomix®  




INGREDIENTES: 


200 grs. de agua


100 grs. de aceite de oliva


35 grs. de manteca


30 grs. de levadura de panadería


300 grs. de harina integral


250 grs. de harina normal (blanca)


50 grs. de sésamo


10 grs. de sal


ELABORACIÓN:


 - Poner en el vaso el agua, el aceite y la manteca y programar 2 minutos 37º vel. 1 


 - Añadir la levadura y remover unos segundos vel. 5 


 - Incorporar las harinas y la sal y programar 20 seg. vel. 6 


 - Amasar 3 minutos, vaso cerrado, vel. espiga., cuando falten 30 segundos y con 


la máquina en marcha tirar el sésamo por el bocal. 


 - Precalentar el horno a 180º turbo 


 - Estirar la masa con ayuda de un rodillo, no muy fina ( ½ cm. aprox.) y darle 


forma con un cortapastas apropiado (una tapita de especias o un vaso de chupito 


pueden servir). Marcar las galletas con el cortapastas muy juntas para no 


desperdiciar pasta. 


 - Forrar una bandeja para horno con papel antiadherente e ir colocando las 


galletitas. Marcar en cada una de ellas agujeritos en el centro que se pueden 


hacer con un tenedor de postre. Dejar reposar unos 20 minutos en un lugar 


templado hasta que estén gorditas. 


 - Hornear unos 60 minutos a 140º ó 150º, turbo. Para que queden crujientes por 


dentro es preciso una cocción lenta y larga. Sacar cuando estén doradas. (Probar una galleta antes de sacar el resto para comprobar que en el centro está 


crujiente).


*Si estás interesad@ en una demostración con Thermomix® ya sea en tu casa o en la Delegación de Mataró, contacta conmigo a través del formulario Consulta o “Pedir más información”, o si lo prefieres, pídeme que te llame gratis haciendo clic en el botón naranja de esta página. Estaré encantada de mostrarte todo lo que Thermomix® puede hacer por ti. 


Receta facilitada por Marga Puigserver, Palma de Mallorca 


GALETES D'OLI INTEGRALS "QUELITAS" EN Thermomix®  


INGREDIENTS:


200 grs. d'aigua


100 grs. d'oli d'oliva


35 grs. de manteca de porc


30 grs. de llevat de fleca


300 grs. de farina integral


250 grs. de farina normal (blanca)


50 grs. de sèsam


10 grs. de sal


ELABORACIÓ:


 - Posar en el got l'aigua, l'oli i la mantega i programar 2 minuts 37º vel. 1


 - Afegir el llevat i remenar uns segons vel. 5


 - Incorporar les farines i la sal i programar 20 seg. vel. 6


 - Pastar 3 minuts, vas tancat, vel. espiga., quan faltin 30 segons i amb


la màquina en marxa llençar el sèsam pel bocal.


 - Preescalfeu el forn a 180 º turbo


 - Estirar la massa amb ajuda d'un corró, no molt fina (½ cm. Aprox.) I donar-li


forma amb un tallapastes apropiat (una tapeta d'espècies o un got de xupito


poden servir). Marcar les galetes amb el tallapastes molt juntes per no


desaprofitar pasta.


 - Folrar una safata per a forn amb paper antiadherent i anar col·locant les


galetes. Marcar en cadascuna d'elles foradets al centre que es poden


fer amb una forquilla de postres. Deixar reposar uns 20 minuts en un lloc


temperat fins que estiguin grassonetes.


 - Enfornar uns 60 minuts a 140 º o 150 º, turbo. Perquè quedin cruixents per


dins cal una cocció lenta i llarga. Treure quan estiguin daurades. (Provar una galeta abans de treure la resta per comprovar que al centre està


cruixent).


* Si estàs interessat en una demostració amb Thermomix® ja sigui a casa teva oa la Delegació de Mataró, contacta amb mi mitjançant el formulari Consulta o "Demanar més informació", o si ho prefereixes, demana-m'ho que et truqui gratis fent clic a el botó taronja d'aquesta pàgina. Estaré encantada de mostrar-te tot el que Thermomix® pot fer per tu.


Recepta facilitada per Marga Puigserver, Palma de Mallorca