GALLLETAS DE ACEITE INTEGRALES (“QUELITAS”) EN Thermomix®
#Masas, panes y repostería 16 febrero 2018
GALLLETAS DE ACEITE INTEGRALES"QUELITAS" EN Thermomix®
INGREDIENTES:
200 grs. de agua
100 grs. de aceite de oliva
35 grs. de manteca
30 grs. de levadura de panadería
300 grs. de harina integral
250 grs. de harina normal (blanca)
50 grs. de sésamo
10 grs. de sal
ELABORACIÓN:
- Poner en el vaso el agua, el aceite y la manteca y programar 2 minutos 37º vel. 1
- Añadir la levadura y remover unos segundos vel. 5
- Incorporar las harinas y la sal y programar 20 seg. vel. 6
- Amasar 3 minutos, vaso cerrado, vel. espiga., cuando falten 30 segundos y con
la máquina en marcha tirar el sésamo por el bocal.
- Precalentar el horno a 180º turbo
- Estirar la masa con ayuda de un rodillo, no muy fina ( ½ cm. aprox.) y darle
forma con un cortapastas apropiado (una tapita de especias o un vaso de chupito
pueden servir). Marcar las galletas con el cortapastas muy juntas para no
desperdiciar pasta.
- Forrar una bandeja para horno con papel antiadherente e ir colocando las
galletitas. Marcar en cada una de ellas agujeritos en el centro que se pueden
hacer con un tenedor de postre. Dejar reposar unos 20 minutos en un lugar
templado hasta que estén gorditas.
- Hornear unos 60 minutos a 140º ó 150º, turbo. Para que queden crujientes por
dentro es preciso una cocción lenta y larga. Sacar cuando estén doradas. (Probar una galleta antes de sacar el resto para comprobar que en el centro está
crujiente).
*Si estás interesad@ en una demostración con Thermomix® ya sea en tu casa o en la Delegación de Mataró, contacta conmigo a través del formulario Consulta o “Pedir más información”, o si lo prefieres, pídeme que te llame gratis haciendo clic en el botón naranja de esta página. Estaré encantada de mostrarte todo lo que Thermomix® puede hacer por ti.
Receta facilitada por Marga Puigserver, Palma de Mallorca
GALETES D'OLI INTEGRALS "QUELITAS" EN Thermomix®
INGREDIENTS:
200 grs. d'aigua
100 grs. d'oli d'oliva
35 grs. de manteca de porc
30 grs. de llevat de fleca
300 grs. de farina integral
250 grs. de farina normal (blanca)
50 grs. de sèsam
10 grs. de sal
ELABORACIÓ:
- Posar en el got l'aigua, l'oli i la mantega i programar 2 minuts 37º vel. 1
- Afegir el llevat i remenar uns segons vel. 5
- Incorporar les farines i la sal i programar 20 seg. vel. 6
- Pastar 3 minuts, vas tancat, vel. espiga., quan faltin 30 segons i amb
la màquina en marxa llençar el sèsam pel bocal.
- Preescalfeu el forn a 180 º turbo
- Estirar la massa amb ajuda d'un corró, no molt fina (½ cm. Aprox.) I donar-li
forma amb un tallapastes apropiat (una tapeta d'espècies o un got de xupito
poden servir). Marcar les galetes amb el tallapastes molt juntes per no
desaprofitar pasta.
- Folrar una safata per a forn amb paper antiadherent i anar col·locant les
galetes. Marcar en cadascuna d'elles foradets al centre que es poden
fer amb una forquilla de postres. Deixar reposar uns 20 minuts en un lloc
temperat fins que estiguin grassonetes.
- Enfornar uns 60 minuts a 140 º o 150 º, turbo. Perquè quedin cruixents per
dins cal una cocció lenta i llarga. Treure quan estiguin daurades. (Provar una galeta abans de treure la resta per comprovar que al centre està
cruixent).
* Si estàs interessat en una demostració amb Thermomix® ja sigui a casa teva oa la Delegació de Mataró, contacta amb mi mitjançant el formulari Consulta o "Demanar més informació", o si ho prefereixes, demana-m'ho que et truqui gratis fent clic a el botó taronja d'aquesta pàgina. Estaré encantada de mostrar-te tot el que Thermomix® pot fer per tu.
Recepta facilitada per Marga Puigserver, Palma de Mallorca