Blog de MARTA MARTINEZ SERRAT

REVISTES ON LINE I GRATUITES

#Noticias Blog 03 abril 2020

REVISTES ON LINE I GRATUITES

Por Marta Martinez Serrat | Mataró (Barcelona)

Estic segura que aquests dies t'has animat a cuinar i a utilitzar més encara el teu Thermomix® . Les circumstàncies obliguen a quedar-nos a casa... Però traurem el seu costat positiu, a realitzar tot allò al que poques vegades tenim temps i sobretot...

ENS PREPAREM PER PASQUA

#Masas, panes y repostería 03 abril 2020

ENS PREPAREM PER PASQUA

Por Marta Martinez Serrat | Mataró (Barcelona)

La recepta de pa grec de Pasqua seria l'equivalent a la nostra mona de pasqua a Grècia. Es tracta d'un pa trenat que incorpora ous (igual que la mona) com a símbol de la resurrecció, ja sigui de Crist per als creients o ja sigui de la primavera i amb...

BARRA PA GALLEC

#Masas, panes y repostería 02 abril 2020

BARRA PA GALLEC

Por Marta Martinez Serrat | Mataró (Barcelona)

Ingredients pre-massa el dia abans  50 g massa  mare  50 g de farina  50 ml d'aigua embotellada afegir en bol  tot. remou bé i tapa-ho, l'ideal és deixar-ho tota la nit o ficat en un lloc càlid fins que surtin...

#Masas, panes y repostería 02 abril 2020

PREFERMENTS MES RAPITS NATURALS : BIGA O POOLISH

Por Marta Martinez Serrat | Mataró (Barcelona)

Preferment més rapit, : Biga o el Poolish Quants mètodes correctes de pastat  farina per a l'elaboració de pizza  o pans?  Hi ha dos tipus de mètodes: els directes i els indirectes.  Què és el mètode biga? I el pool...

PREFERMENTS MES RAPITS NATURALS : BIGA O POOLISH