AMANIDA DE LLOMBARDA,POMAI PASTANAGUES

#Verduras, hortalizas y ensaladas 14 abril 2020

Amanida de llombarda, poma i pastanagues. Per al meu gust és una de les receptes més fàcils i nutritives que podem fer. Un plat baix en calories, amb moltes vitamines i minerals i una bona aportació de fibra. Ens va ajudar a depurar-nos i a controlar el pes a causa del seu efecte diürètic, saciant i laxant. 


 


Ingredients 


 


350 g de llombarda en trossos de 5 cm (sense el tronc) 


 


100 g de pastanagues en rodanxes de 2 cm 


 


1 poma golden (sense pell ni llavors) tallada en quarts i cada quart per la meitat 


 


2 - 3 rametes de julivert fresc (fulles i part de la tija) 


 


40 g de nous pelades 


 


40 g de panses sense llavors 


 


2 pessics de sal 


 


1 pessic de pebre mòlt 


 


50 g d'oli d'oliva verge extra 


 


20 g de vinagre de poma 


 


30 g de mostassa 


 


Nota: si us ve de gust unes altres verdures podeu canviar o fins i tot afegir una altra fruita seca jo vaig afegir un mix de fruita seca amb pipes. 


 


Preparació 


 


Posi en el got la llombarda, la pastanaga, la poma, el julivert, les nous, les panses, la sal, el pebre, l'oli, el vinagre i la mostassa.(o les verdures i fruits triats) 


 


Introdueixi l'espàtula per l'obertura, trossegi 3 seg/*vel 5) i mogui l'espàtula de costat a costat per a facilitar el trossejament. 


 


Aboqui en un bol i serveixi o reservi en el frigorífic.(d'aquesta manera potenciéssiu el sabor de l'amanida)


aqui tobaras la recepta